تغذیه مصنوعی سفرههای زیرزمینی با آب سدهای تهران مدیرعامل شرکت آب منطقهای تهران با بیان اینکه مصیبت آب کشور از سال ۸۵ با تشکیل و افزایش شرکتهای آب منطقهای آغاز شد، گفت: نباید بخش آب محدود به جغرافیای سیاسی شود. محمدرضا بختیاری در گفتوگو با فارس، در پاسخ به این سؤال که برای اجرایی شدن […]
تغذیه مصنوعی سفرههای زیرزمینی با آب سدهای تهران
مدیرعامل شرکت آب منطقهای تهران با بیان اینکه مصیبت آب کشور از سال ۸۵ با تشکیل و افزایش شرکتهای آب منطقهای آغاز شد، گفت: نباید بخش آب محدود به جغرافیای سیاسی شود.
محمدرضا بختیاری در گفتوگو با فارس، در پاسخ به این سؤال که برای اجرایی شدن طرح جامع تأمین آب شرب تهران در افق ۱۴۱۰ که قرار است امسال رونمایی شود چه اقداماتی صورت گرفته است، گفت: طرح جامع تأمین آب شرب تهران برای افق ۱۴۱۰ امسال تهیه و رونمایی میشود و برای این طرح اقدامات مناسبی صورت گرفته است.
وی افزود: برای آب شرب تهران نمیتوان تنها به شهر تهران توجه داشت، چرا که سدهای تأمینکننده شهر تهران در استانهای همجوار قرار دارند مثل سد طالقان که در قزوین و سد امیرکبیر که در البرز قرار دارند.
بختیاری با اشاره به اینکه سرنوشت آب شرب تهران به استانهای همجوار وابسته است، اظهار داشت: پس طرح جامع تأمین آب شرب تهران میخواهد این موضوع را تقویت کند و برای تأمین آب شرب تهران تنها نباید به شهر تهران توجه کرد، بلکه باید به استانهایی که سدهای تأمینکننده آب تهران در آنجا قرار دارد نیز توجه شود.
مدیرعامل شرکت آب منطقهای تهران اضافه کرد: اتفاق بدی که در سال ۸۵ رخ داد و برای بخش آب کشور بلا و مصیبت بود، تشکیل شرکتهای آب منطقهای بود، چرا که تا قبل از تشکیل شرکتهای آب منطقهای مدیریت آب حوضه به حوضه بود.
بختیاری در خصوص وضعیت مخازن سدهای تهران گفت: وضعیت مخازن سدهای تأمینکننده آب تهران (سدهای ۵گانه) در شرایط نرمالی قرار دارد و در حال حاضر ۹۷۵ میلیون متر مکعب آب در پشت این سدها ذخیره شده است.
وی با اشاره به اینکه ذخیره مخازن سدهای تهران نسبت به پارسال ۹۰ میلیون مترمکعب بیشتر است، گفت: امسال برای رهاسازی آب از پشت سدهای تهران اقدام خوبی که صورت گرفت این بود که این آب سیلابی رها نشد و آب رها شده به شیوه تغذیه مصنوعی برای تقویت آب سفرههای زیرزمینی صورت گرفت.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.