همزمان با عید فرخنده نیمه شعبان محقق شد بهرهبرداری از پروژه فرآوری سنگآهن ذوبآهن اصفهان گروه معدن و زمین- همزمان با نیمه شعبان سالروز ولادت با شکوه یگانه منجی عالم بشریت حضرت مهدی (عج) و باحضور احمد زمانی مدیرعامل شرکت سرمایهگذاری صدر تأمین، حسینناجی، رییس و سایر اعضای هیأت مدیره و صادقی مدیرعامل ذوبآهن، جمعی […]
همزمان با عید فرخنده نیمه شعبان محقق شد
بهرهبرداری از پروژه فرآوری سنگآهن ذوبآهن اصفهان
گروه معدن و زمین- همزمان با نیمه شعبان سالروز ولادت با شکوه یگانه منجی عالم بشریت حضرت مهدی (عج) و باحضور احمد زمانی مدیرعامل شرکت سرمایهگذاری صدر تأمین، حسینناجی، رییس و سایر اعضای هیأت مدیره و صادقی مدیرعامل ذوبآهن، جمعی از مدیران و مسؤولین و همکاران بخش آگلومراسیون، پروژه فرآوری سنگآهن ذوبآهن افتتاح و به بهرهبرداری رسید.
به گزارش خبرنگار مناقصهمزایدهـ پروژه فرآوری سنگآهن در ذوبآهن اصفهان در ادامه اقدامات مختلف در جهت صرفهجویی، استفاده بهینه از مواد اولیه و افزایش تولید با هدف افزایش عیار آهن و کاهش عیار عناصر مضر در آن با بهرهگیری از دانش و تخصص کارکنان و با استفاده از تجهیزات این شرکت انجام و به بهرهبرداری رسید.
حسن ضیا، معاون پشتیبانی و ساخت ذوبآهن اصفهان در مراسم افتتاح این پروژه با بیان مطلب فوق گفت: با توجه به اینکه فرایند تولید چدن و فولاد در کارخانه ذوبآهن اصفهان به روش کوره بلند انجام میشود، هرچه سنگآهن ورودی کوره بلند از عیار بالاتری برخوردار باشد راندمان کوره افزایش یافته و به طبع آن قیمت تمام شده محصول تولیدی پایین میآید.
وی ظرفیت کل تولید این پروژه را ۲۰۰ تن در ساعت عنوان نمود که ۱۸۰ تن در ساعت تولید محصول اصلی میباشد.
معاون پشتیبانی و ساخت این شرکت، افزود: از ویژگیهای منحصر به فرد این پروژه این است که کلیه عملیات اعم از ساخت و نصب اسکلت فلزی ساختمانی، تجهیزاتی و تابلوهای برق(MCC) و تابلو PLC در داخل کارخانه و توسط پرسنل شرکت در معاونتهای پشتیبانی و ساخت و معاونت بهرهبرداری انجام گرفته است. طراحی این پروژه نیز توسط حوزه معاونت برنامهریزی و توسعه و بهطور خاص توسط مدیریت ارشد مهندسی کارخانه انجام شده است.
ضیا اظهار داشت: تأمین تجهیزات پروژه عمدتاً از تجهیزات داخل انبارها انجام شده و بخش کوچکی توسط مدیریت خرید تجهیزات خریداری شده است. مجموعه تجهیزات از طریق سیستم اتوماسیون و از طریق HMI کنترل و بهرهبرداری میگردد که طراحی و اجرای آن و برنامه PLC توسط مدیریت اتوماسیون و ارتباطات انجام شده است. بهطور خاص میتوان گفت که این پروژه نمادی از خودباوری و توان بالای پرسنل ذوبآهن بوده و ریشه در عزم و اراده آهنین غیور مردان ذوبآهن دارد.
معاون پشتیبانی و ساخت ذوبآهن مدت زمان انجام پروژه را ۴ ماه ذکر کرد (شروع پروژه آذر ۹۵ و پایان آن فروردین ۹۶)که در نوع خود رکورد محسوب میشود.
وی تصریح کرد: این پروژه با توجه به شرایط خاص خود و اولین تجربه طراحی توسط مهندسی کارخانه و عدم وجود برآورد دقیق احجام در ابتدای پروژه، در صورتی که قرار بود توسط پیمانکاران انجام شود هزینههای چندین برابری شامل قیمتهای جدید، دستور کارهای زیاد و افزایش مبلغ پیمان و ادعاهای بسیار زیاد را در پی داشت و از این بابت علاوه بر صرفهجویی فوقالعاده از بسیاری از دعاوی حقوقی نیز جلوگیری کرده است. علاوه بر اینکه به صورت بهینه از پرسنل موجود بهرهوری صورت گرفته است. لازم به یاد آوری است که نفر ساعتهای صرف شده به هیچ وجه هزینه مازادی را به کارخانه تحمیل ننموده و این پرسنل درصورت عدم بهکارگیری در این پروژه حقوق و مزایای خود را دریافت میکردهاند.
ضیاء احجام پروژه فرآوری سنگآهن را به شرح ذیل عنوان نمود:
۱٫ خاکبرداری فنداسیونها ۷۰۰ مترمکعب
۲٫ خاکبرداری محوطه ۶۰۰۰ متر مکعب
۳٫ قالب بندی ۳۰۰ متر مربع
۴٫ بولتگذاری ۵۰۰ کیلوگرم
۵٫ آرماتوربندی ۷۰۰۰ کیلوگرم
۶٫ بتن ریزی ۴۰۰ متر مکعب
۷٫ خاکریزی اطراف فنداسیونها ۳۰۰ مترمکعب
۸٫ محوطهسازی ۸۵۰۰ مترمربع
۹٫ خاکریزی و تسطیح محوطه باند آخر انبار مواد خام ۱۵۰۰۰ متر مکعب (البته این مورد جزو پروژه نبوده و بهصورت ویژه جهت اضافه نمودن ظرفیت ذخیرهسازی مواد در انبار مواد خام جهت بخش آگلومراسیون در قالب این پروژه صورت گرفته و یک باند اضافی جهت انبار ایجاد شده است.
۱۰٫ ساخت و نصب اسکلت فلزی ساختمانی و تجهیزاتی ۷۱۷۰۰ کیلوگرم
۱۱٫ ساخت و نصب تابلو برقMCC و PLC 4 دستگاه
۱۲٫ تأمین و نصب ۲ واحد درام مغناطیسی(مگنت سپراتور) ۳۰۰۰۰ کیلوگرم
۱۳٫ کابل کشی ۴۰۰۰ متر
۱۴٫ نصب لوله کاندوییت برق ۱۰۰۰ متر
شایان ذکر است که هزینه تأمین تجهیزات، احداث و راهاندازی خط براساس برآورد اولیه ۶ میلیارد ریال بوده است.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.