مبادلات ۴۶۷ میلیارد ریالی فرابورس

مبادلات ۴۶۷ میلیارد ریالی فرابورس در نخستین روز معاملاتی این هفته دادوستد بیش از ۲۱۳ میلیون ورقه به ارزش بالغ بر یک هزار و ۱۹۸ میلیارد ریال در فرابورس ایران رقم خورد که ۶۰ درصد از حجم و حدود ۴۰ درصد از ارزش کل معاملات در بازارهای اول و دوم دست‌به‌دست شد. به گزارش مناقصه‌مزایده […]

مبادلات ۴۶۷ میلیارد ریالی فرابورس

در نخستین روز معاملاتی این هفته دادوستد بیش از ۲۱۳ میلیون ورقه به ارزش بالغ بر یک هزار و ۱۹۸ میلیارد ریال در فرابورس ایران رقم خورد که ۶۰ درصد از حجم و حدود ۴۰ درصد از ارزش کل معاملات در بازارهای اول و دوم دست‌به‌دست شد.

به گزارش مناقصه‌مزایده به نقل از روابط عمومی فرابورس ایران، در بازارهای اول و دوم نزدیک به ۱۲۹ میلیون سهم به ارزش افزون بر ۴۶۷ میلیارد ریال نقل‌وانتقال یافت. این در حالی است که نمادهای «ذوب» و «دماوند» به ترتیب بالا‌ترین میزان حجم و ارزش معاملاتی را در این بازار‌ها به خود اختصاص دادند.

همچنین نماد «شراز» از گروه فرآورده‌های نفتی، کک و سوخت هسته‌ای ۰٫۸ واحد بر شاخص کل اثر منفی برجای گذاشت و در مقابل نماد «مارون» با حدود نیم واحد مانع از افت بیش‌تر آن شد که در نهایت آیفکس با ۱٫۷ واحد کاهش، در ارتفاع ۹۲۲ واحدی معاملات را پایان بخشید.

نمادهای «کرمان» و «کمرجان» بیش‌ترین افزایش قیمت را تا سقف ۳٫۷ درصدی تجربه کردند و نمادهای «اتکام»، «وهور» و «افرا» با بیش‌ترین کاهش قیمت در میان نمادهای فرابورسی مواجه شدند.

نماد معاملاتی شرکت داروسازی تهران شیمی «شتهران۱» پس از برگزاری مجمع عمومی عادی سالیانه صاحبان سهام و تقسیم سود نقدی هر سهم، با محدودیت دامنه نوسان قیمت تا سقف ۵۰ درصد و نماد معاملاتی اوراق اجاره شرکت واسط مالی اردیبهشت یکم در نماد «صایتل۱» نیز پس از پرداخت اجاره‌بهای ماهانه اوراق، بازگشایی شدند.

اوراق تسهیلات مسکن نیز در آغاز این هفته در بازه قیمتی ۷۴۲ تا ۷۶۳ هزار ریال خریدوفروش شدند و در مجموع این تابلو بیش از ۷۷ هزار ورقه به ارزش افزون بر ۵۸ میلیارد ریال دست‌به‌دست شد.

نگاهی به مبادلات صورت‌گرفته در تابلو اوراق با درآمد ثابت نیز نشان می‌دهد که بیش از ۵۰۵ هزار ورقه به ارزش افزون بر ۴۹۲ میلیارد ریال در این تابلو نقل‌وانتقال یافته است.

در اروپا، بازارهای سهام هفته گذشته ثابت بودند با این همه عملکردشان نسبت به سایر همتایانشان در جهان تغییر نداشت و رشد ۱۰ درصدی شاخص اروپایی، فراتر از رشد ۷ درصدی شاخص «اس‌اندپی ۵۰۰» بوده است.

 

براساس گزارش رویترز، بورس‌های بازار نوظهور نیز عملکرد مطلوبی داشتند. شاخص ‌ام‌اس‌سی‌ای بازارهای نوظهور ۰٫۲ درصد رشد کرد و به بالا‌ترین سطح دو سال گذشته رسید. این شاخص از ابتدای سال میلادی جاری تاکنون بیش از ۱۵ درصد رشد کرده است.