ضرورت زایش دانش‌بنیان‌ها در دانشگاه

رییس صندوق نوآوری و شکوفایی مطرح کرد ضرورت زایش دانش‌بنیان‌ها در دانشگاه رییس صندوق نوآوری و شکوفایی گفت: ضروری است که پایان‌نامه‌ها و طرح‌های دانشگاهی در قالب شرکت‌های دانش‌بنیان به محصول تبدیل شوند و به بازار برسند. بهزاد سلطانی در گفت‌و‌گو با مهر با بیان این‌که تاکنون رشد شرکت‌های دانش‌بنیان صعودی بوده است، اظهار داشت: […]

رییس صندوق نوآوری و شکوفایی مطرح کرد

ضرورت زایش دانش‌بنیان‌ها در دانشگاه

رییس صندوق نوآوری و شکوفایی گفت: ضروری است که پایان‌نامه‌ها و طرح‌های دانشگاهی در قالب شرکت‌های دانش‌بنیان به محصول تبدیل شوند و به بازار برسند.

بهزاد سلطانی در گفت‌و‌گو با مهر با بیان این‌که تاکنون رشد شرکت‌های دانش‌بنیان صعودی بوده است، اظهار داشت: امیدواریم که سال آینده این روند بیش‌تر شود تا شاهد افزایش هرچه بیش‌تر محصولات دانش‌بنیان در بازار باشیم.

وی با تأکید بر این‌که باید جریان زایش شرکت‌های دانش‌بنیان از دانشگاه‌ها جدی گرفته شود، افزود: برای این موضوع، برنامه‌هایی داریم هر چند که وظیفه اصلی صندوق نوآوری و شکوفایی نیست اما درصدد هستیم که بتوانیم از شرکت‌هایی که از دانشگاه‌ها بیرون می‌آیند، حمایت کنیم.

رییس صندوق نوآوری و شکوفایی خاطر نشان کرد: اگر در دانشگاه‌ها پایان‌نامه‌ها و طرح‌های کاربردی وجود داشته باشند می‌توانند با راه‌اندازی یک شرکت دانش‌بنیان، پروژه خود را پیش ببرند.

سلطانی با تأکید بر این‌که البته این طرح‌های کاربردی و پایان‌نامه‌ها به شرطی که بازار را در دست بگیرند می‌توانند شرکت دانش‌بنیان راه‌اندازی کنند، افزود: صندوق نوآوری و شکوفایی امکان ایجاد شرکت‌های دانش‌بنیان دانشگاهی را به وزارت علوم ابلاغ کرده، وزارت علوم نیز به دانشگاه‌ها ابلاغ کرده است.

وی ادامه داد: استاد یا دانشجو می‌تواند در راه‌اندازی شرکت‌های دانش‌بنیان اقدام کنند.

سلطانی با بیان این‌که چون شرکت‌های دانش‌بنیان پول کافی برای ایجاد یک شرکت را ندارند، صندوق نوآوری و شکوفایی به آنها کمک می‌کند، اظهار داشت: این کمک بدین صورت است که در راه‌اندازی شرکت، استاد یا دانشجو را یاری می‌کنیم و با آنها در سود و زیان شرکت شریک می‌شویم.

وی تأکید داشت: جریان زایش شرکت‌ها از دانشگاه‌ها باید اتفاق بیفتد به شرطی که بازار را بدست بگیرند.

وی ادامه داد: اگر چنین شرکت‌هایی از دل دانشگاه بیرون بیاید محصول دانش‌بنیان نهایی به مرحله تولید رسیده و مردم نیاز خود را از این دسته محصولات بر طرف می‌کنند.

 

سلطانی تأکید کرد: بدین واسطه دانشگاه به سمت تجاری شدن گام برمی‌دارد.