معاونت اکتشافات معدنی سازمان زمینشناسی خبر داد محدودههای طلایی در انتظار سرمایهگذاری بخش خصوصی معاونت اکتشافات معدنی سازمان زمینشناسی خبر داد: دو گواهی کشف جدید در سال ۹۶ در استانهای کرمان و یزد توسط سازمان زمینشناسی اخذ شد. به گزارش مناقصهمزایده به نقل از روابطعمومی سازمان زمینشناسی بهروز برنا با بیان اینکه دو گواهی کشف […]
معاونت اکتشافات معدنی سازمان زمینشناسی خبر داد
محدودههای طلایی در انتظار سرمایهگذاری بخش خصوصی
معاونت اکتشافات معدنی سازمان زمینشناسی خبر داد: دو گواهی کشف جدید در سال ۹۶ در استانهای کرمان و یزد توسط سازمان زمینشناسی اخذ شد.
به گزارش مناقصهمزایده به نقل از روابطعمومی سازمان زمینشناسی بهروز برنا با بیان اینکه دو گواهی کشف جدید در سال ۹۶ در استانهای کرمان و یزد توسط این سازمان اخذ شد، گفت: در راستای سیاستهای اکتشافی، بر روی تعدادی از محدودههای اکتشافی که قبلاً توسط این سازمان از مرحله شناسایی به مرحله اکتشاف عمومی رسیده بود، اکتشافات تکمیلی انجام و منجر به اخذ گواهی کشف شد.
او در ادامه افزود: یکی از گواهی کشفها، محدوده سرب و روی طلادار در شهرستان ندوشن در استان یزد، که شامل ۶۴۹ هزار تن کانسنگ با مجموع عیار ۳٫۶ درصد و ۱۶۹ هزارتن کانسنگ طلا با عیار متوسط ۱٫۷۵ گرم در تن، حاوی حدود ۳۰۰کیلوگرم طلاست.
گواهی کشف دیگر مربوط به ذخیره کانسار پلی متال لاطلا در حوالی میدوک در شهرستان شهر بابک واقع در استان کرمان، که شامل بیش از ۱٫۵ میلیون تن کانسنگ سرب و روی با مجموعه عیار ۱٫۶۹ درصد، ۱٫۵ میلیون تن مس با عیار متوسط حدود ۱ درصد، بیش از ۱٫۵ میلیون تن کانسنگ طلا با عیار متوسط ۰٫۸۶ گرم در تن که حاوی ۱٫۳ تن طلا بوده و بیش از ۱٫۵ میلیون تن کانسنگ نقره با عیار متوسط ۴۹٫۵ گرم در تن که حاوی ۷۵ تن نقره، است.
معاون اکتشاف سازمان زمینشناسی و اکتشافات معدنی کشور در ادامه گفت: در سال ۹۵، تعداد دو گواهی کشف در استان خراسانجنوبی داشتیم که یکی از این گواهی کشفها، مس گیوشاد با ذخیره بیش از ۱۱۴ هزار تن مس با عیار ۱٫۲۵ درصد و دیگری آنتیموان شوراب با ذخیره قطعی بیش از ۲۸ هزار تن با عیار ۱٫۵ درصد آنتیموان است که در این ذخیره طلا نیز کانیسازی را همراهی میکند که طبعاً باید کارهای تکمیلی برای بحث طلا بر روی آن صورت گیرد.
وی با توجه به سیاستها و تمایل سازمان زمینشناسی و اکتشافات معدنی کشور در برونسپاری پروژهها به بخش خصوصی خاطرنشانکرد: در بخش اکتشاف حداقل کار اکتشافی به ویژه در مرحله شناسایی و پیجویی به جهت معرفی محدودههای امید بخش صورت میگیرد که برای کمک به رونق اقتصادی نقش مهمی را ایفا میکند.
برنا در پایان تصریحکرد: از سال ۱۳۸۶ تا کنون، تعداد ۳۰ گواهی کشف برای طلا، آهن، آنتیموان، مس، سولفات سدیم، پتاس سنگی، سنگهای قیمتی و نیمه قیمتی و خاکهای نادر، توسط معاونت اکتشاف این سازمان اخذ شده که با هزینه حداقلی ۹٫۵ میلیارد تومان برای اکتشاف، ارزشی معادل بیش از ۷۵۰۰۰ میلیون دلار بهدست آمده است.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.