نوشیدن قهوه ریسک سرطان پروستات را کاهش می‌دهد

نوشیدن قهوه ریسک سرطان پروستات را کاهش می‌دهد به گفته محققان نوشیدن قهوه آماده شده به سبک ایتالیایی ریسک سرطان پروستات را کاهش می‌دهد. به گزارش مهر، نتایج یک مطالعه جدید نشان می‌دهد نوشیدن قهوه به سبک ایتالیایی موجب کاهش ریسک سرطان پروستات می‌شود. محققان دریافتند نوشیدن ۳ فنجان یا بیش‌تر قهوه در روز دارای […]

نوشیدن قهوه ریسک سرطان پروستات را کاهش می‌دهد

به گفته محققان نوشیدن قهوه آماده شده به سبک ایتالیایی ریسک سرطان پروستات را کاهش می‌دهد.

به گزارش مهر، نتایج یک مطالعه جدید نشان می‌دهد نوشیدن قهوه به سبک ایتالیایی موجب کاهش ریسک سرطان پروستات می‌شود. محققان دریافتند نوشیدن ۳ فنجان یا بیش‌تر قهوه در روز دارای تأثیر حفاظتی در مقابل سرطان پروستات در مردان است.

این مطالعه شامل ۷۰۰۰ مرد ۵۰ سال به بالا بود که در منطقه مولیس در ایتالیا زندگی می‌کردند. عادات قهوه خوردن مردان و بروز سرطان پروستات در آنها در حدود ۴ سال تحت نظر بود. دو رشته سلولی مربوط به سرطان پروستات موسوم به PC-۳ و DU۱۴۵ مورد آزمایش قرار گرفت.

براساس این داده‌ها محققان دریافتند افراد شدیداً قهوه‌خور که روزی ۳ فنجان یا بیش‌تر قهوه می‌نوشیدند در مقایسه با مردانی که قهوه نمی‌نوشیدند یا یک تا دو فنجان در روز قهوه می‌خوردند ۵۳ درصد کم‌تر در معرض سرطان پروستات بودند.

این مشاهدات نشان داد عصاره‌های کافئین‌دار به شکل قابل توجهی موجب کاهش رشد و گسترش سلول‌های سرطانی می‌شود. عصاره‌های بدون کافئین چنین تأثیر مشابهی نداشتند. از اینرو محققان معتقدند تأثیر سودمند مشاهده شده در بین مردان بیش‌تر مربوط به کافئین است تا سایر مواد دیگر موجود در قهوه.

محققان عنوان می‌کنند آماده کردن قهوه به شیوه ایتالیایی شامل فشار بالا، دمای بسیار بالا آب و بدون فیلتر است. این شیوه متفاوت از سایر نقاط جهان، منجر به وجود غلظت بالای مواد بیواکتیو موجود در قهوه می‌شود.

FacebookTwitterGoogle+اشتراک

mehrnews.com/news/3976836/