رییس اتحادیه لوازمخانگی مطرح کرد استقبال مردمی از فروش اینترنتی رییس اتحادیه فروشندگان لوازمخانگی گفت: فروشگاههای فیزیکی، متراکم و سنتی در سهراه امینحضور نمیتوانند کسب سود کنند و شانس بقا در این صنف، برای کسانی است که توان تطبیق با شرایط مدرن را داشته باشند. محمدطحانپور در گفتوگو با اقتصادآنلاین در خصوص وضعیت فعالیت در […]
رییس اتحادیه لوازمخانگی مطرح کرد
استقبال مردمی از فروش اینترنتی
رییس اتحادیه فروشندگان لوازمخانگی گفت: فروشگاههای فیزیکی، متراکم و سنتی در سهراه امینحضور نمیتوانند کسب سود کنند و شانس بقا در این صنف، برای کسانی است که توان تطبیق با شرایط مدرن را داشته باشند.
محمدطحانپور در گفتوگو با اقتصادآنلاین در خصوص وضعیت فعالیت در صنف لوازم خانگی گفت: در نگاه کلی فعالیت در این صنف تفاوت چندانی با سال گذشته ندارد. اما اتفاقات جزیی در صنف لوازمخانگی در حال رخ دادن است که امید به فعالیت را افزایش داده است.
وی افزود: شرایط تولید کالای ایرانی در صنف لوازم خانگی در حال بهبود است و به رغم خارج شدن کارخانههای تولیدی متفرقهای که در دولت قبل در این صنف شکل گرفت، امروز شاهد هستیم کارخانههای تولیدی مطرح ایرانی ماندگار شدند و با شرکای خارجی عقد قرارداد تولید مشترک دارند. که به دلیل عمق تولید این محصولات میتوانیم بگوییم تولید متعلق به داخل است.
رییس اتحادیه فروشندگان لوازم خانگی تصریح کرد: در سالهای گذشته تولیدکنندههایی وارد چرخه فعالیت شدند و از تسهیلات بانکی مناسبی هم بهرهمند شدند، اما به دلیل نداشتن نگاه اقتصادی درست سرمایههای خود را به درستی وارد چرخه تولید نکردند و از دریافت تکنولوژی روز غافل شدند. همین موضوع هم سبب شد امروز تعداد این کارخانههای در معرض بحران زیاد باشد. که البته برخی هم وجود این کارخانهها را نمادی از رکود در بخش لوازم خانگی میدانند. اما باید توجه داشت کارخانههایی که با تکنولوژی روز تطبیق پیدا کردند وضعیت خوبی دارند و نمیتوان تعبیر رکود در بخش لوازم خانگی را پذیرفت.
وی ادامه داد: در بخش عرضه فروشگاهها هم شاهد شرایط مشابهی هستیم، چرا که میزان استقبال از بازارهای اینترنتی در حال گسترش است، در حالی که فروشگاههای سنتی مانند راسته سهراه امینحضور توان رقابت با ظرفیت بازار جدید را ندارند اما با این حال تعداد فروشگاههای عرضه در این خیابان رو به گسترش است و خلوت بودن این خیابان در نگاه برخی تعبیر به رکود در صنف لوازم خانگی شده است.
طحانپور با بیان اینکه مراکز عرضه و تولیدی که توان تطبیق با شرایط جدید بازار را ندارند، میبایست از چرخه بازار خارج شوند، تصریحکرد: در صنف لوازم خانگی شاهد یک دورهگذار از حالت سنتی به مدرن هستیم، اما این موضوع مورد غفلت قرار میگیرد و در سالهای گذشته از سوی شهرداری شاهد صدور پروانههای ساخت زیادی بودیم که به افراد اجازه میداد فعالیت خود را به شکل سنتی شروع کنند. اما این افراد ناتوان از فعالیت میشوند و برای ادامه بقا در این صنف ناگزیر میشوند از محل فروش کالاهای چند میلیون تومانی تنها سود یک درصد دریافت کنند. بهطوری که با وجود رتبهبندی بینالمللی بالای این صنف در بین دیگر مشاغل دنیا، هم اکنون یک واحد صنفی عرضه ساندویچ از سود بیشتری نسبت به عرضهکننده کولر برخوردار است.
وی تصریح کرد: در بخش تولید لوازم خانگی شرایط امیدوارکنندهتری برقرار است و تولیدکنندههای مطرح توانستند با شرکای خارجی شرایط تولید مشترک را تجربه کنند، اما هنوز نگاه صادراتی در این بخش برقرار نشده است و میبایست با برنامهریزی از ظرفیت ایجاد شده درست استفاده کنند.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.