برگزاری مناقصه نصب ۱۰۰۰ دستگاه خودپرداز در مناطق روستایی و عقد قرارداد با پست بانک

برگزاری مناقصه نصب ۱۰۰۰ دستگاه خودپرداز در مناطق روستایی و عقد قرارداد با پست بانک معاون توسعه مدیریت، هماهنگی و امور پشتیبانی وزارت ارتباطات با اشاره به تجهیز۲۷ هزار روستا به اینترنت از راه‌اندازی هزار ATM در روستا‌‌ها برای ارایه خدمات جدید بانکی خبر داد. به گزارش ایسنا، مهدی راسخ، معاون توسعه مدیریت، هماهنگی و […]

برگزاری مناقصه نصب ۱۰۰۰ دستگاه خودپرداز در مناطق روستایی و عقد قرارداد با پست بانک

معاون توسعه مدیریت، هماهنگی و امور پشتیبانی وزارت ارتباطات با اشاره به تجهیز۲۷ هزار روستا به اینترنت از راه‌اندازی هزار ATM در روستا‌‌ها برای ارایه خدمات جدید بانکی خبر داد.

به گزارش ایسنا، مهدی راسخ، معاون توسعه مدیریت، هماهنگی و امور پشتیبان وزارت ارتباطات در جلسه توجیهی کنترل قرارداد ارایه خدمات پولی و بانکی از طریق دستگاه خودپرداز ATM در دفاتر ICT روستایی، گفت: از ابتدای دولت تدبیر و امید، توسعه یکپارچه کشور و کاهش شکاف جامعه شهری و روستایی، در اولویت برنامه‌های وزارت ارتباطات بوده و اقدامات مهمی در این راستا انجام شده است.

وی تجهیز ۲۷ هزار روستا به اینترنت را یکی از برنامه‌های اجرا شده در راستای کاهش شکاف جامعه شهری و روستایی بیان کرد و افزود: همچنین ۱۸ هزار روستای دیگر هم برای تجهیز به اینترنت در دست اقدام است.

راسخ به ارایه خدمات جدید بانکی به عنوان یکی دیگر از برنامه‌های مربوط به توسعه روستایی اشاره کرد و گفت: برای اجرای این طرح مناقصه‌ای برگزار شد که پست بانک ایران به عنوان برنده این مناقصه، نصب و پشتیبانی هزار خودپرداز در هزار نقطه روستایی را عهده دار شد.

همچنین خسروفرحی، مدیرعامل پست بانک ایران نیز در ادامه این جلسه با بیان این‌که پست بانک ایران بانک تخصصی ICT ایران است، افزود: براساس سیاست‌های اقتصاد مقاومتی اقدامات مؤثری در مناطق محروم انجام شده است که نصب و راه‌اندازی هزار خودپرداز در هزار نقطه روستایی یکی دیگر از این اقدامات است.

وی تصریح کرد: ما تلاش داریم براساس این طرح بهترین و شایسته‌‌‌ترین خدماتی که مورد انتظار وزارت ارتباطات و مردم باشد در روستا‌‌ها ارایه کنیم.

مدیرعامل پست بانک ایران با اشاره به این‌که از زمان امضای قرارداد، برنامه‌ریزی برای اجرای آن انجام شده است، خاطرنشان کرد: با برنامه‌ریزی انجام شده امیدواریم ارایه بیش‌ترین خدمت به بیش‌ترین افراد ساکن روستا که یکی از اهداف این طرح است را بتوانیم انجام دهیم و بستری را نیز برای برنامه‌های آینده در این حوزه فراهم کنیم.

وی تأکید کرد: براساس این قرارداد در هزار نقطه روستایی کشور که فاقد ATM هستند در ابتدای کار به مدت ۵ سال این دستگاه را نصب و ارایه خدمت می‌کنیم و در این نقاط تقریباً تمام سرویس‌های بانکی مانند حواله، شارژ، دریافت‌های نقدی و غیرنقدی و پرداخت قبوض از این طریق انجام می‌شود.

مرتضی براری، معاون امور دولت، مجلس و استان‌های وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات هم در سخنانی یکی از مهم‌ترین اقدامات انجام شده در استان‌ها را توسعه خدمات الکترونیک در روستا‌‌ها اعلام کرد و افزود: با مجهز شدن ۲۷ هزار روستا به شبکه باند پهن که از ۴G هم تکنولوژی بالاتری دارد، براساس برنامه ششم توسعه باید ۴ خدمت محوری در روستا‌‌ها توسعه پیدا کند.

وی با اشاره به ارایه خدمات بانکی توسط پست بانک به عنوان یکی از مهم‌ترین خدمات ارایه شده در روستاها، تصریح کرد: توسعه زیرساخت‌های ارتباطی کشور باید منجر به رونق اقتصادی و اشتغال و باعث ارتقای شاخص آموزشی در روستا‌‌ها شود.

براری تأکید کرد: البته بخش خصوصی هم با ایجاد این زیرساخت‌ها برای سرمایه‌گذاری در روستا‌‌ها اعلام آمادگی کرده است و مدل‌های اقتصادی فعالیت این بخش نیز برآورد شده است.

براری اظهار امیدواری کرد در سال اقتصاد مقاومتی اشتغال و تولید، این اقدامات باعث اشتغال، اقتصاد پایدار، تولید محتوا و توسعه بخش اقتصاد کشاورزی در روستا‌‌ها شود.

 

همچنین در این جلسه که برخی از مدیران ستادی وزارت ارتباطات و پست بانک ایران و نیز مدیران کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان‌ها به صورت ویدیو کنفرانسی حضور داشتند، مباحثی درباره نحوه اجرای این قرارداد و نصب و پشتیبانی دستگاه‌های ATM مطرح و به سؤالات آنان پاسخ داده شد.