«کروتون» تنوع در برگها زیبا و رنگارنگ گروه محیطزیست- کروتون بومی مالزی میباشد. در گلدان ارتفاع آن به ۶۰ سانتیمتر و گسترش آن به ۳۰ تا ۴۰ سانتیمتر میرسند. در خارج از گلدان ارتفاع این گیاه از ۳ متر تجاوز میکند. برگهای کروتون معمولاً مخلوطی از سبز، سفید، زرد، قرمز، صورتی، سیاه و نارنجی میباشد. […]
«کروتون» تنوع در برگها زیبا و رنگارنگ
گروه محیطزیست- کروتون بومی مالزی میباشد. در گلدان ارتفاع آن به ۶۰ سانتیمتر و گسترش آن به ۳۰ تا ۴۰ سانتیمتر میرسند.
در خارج از گلدان ارتفاع این گیاه از ۳ متر تجاوز میکند.
برگهای کروتون معمولاً مخلوطی از سبز، سفید، زرد، قرمز، صورتی، سیاه و نارنجی میباشد. شکل برگها متنوع از خطی تا تخممرغی است.
کوچک هندی یا کروتون به رطوبت زیاد اتمسفر احتیاج دارد. اسپری آب روی برگها مشکل را کاملاً برطرف نمیکند ولی تا اندازهای در نگهداری آن مؤثر است.
درجه حرارت مناسب کروتون در زمستان ۱۶ درجه سانتیگراد میباشد.
این گیاه به نور معمولی، گرمای زیاد، خاک همیشه خیس، رطوبت هوای ۷۰ تا ۹۰ درصد و خاک قلیایی احتیاج دارد.
میتوان به میزان ۳ گرم در لیتر، هر دو هفته یک بار از فروردین تا شهریورماه به کروتون، کود داد.
خاک جنگلی خاک مطلوب برای این گیاه میباشد.
اگر برگهای این گیاه کمرنگ باشد به معنای این است که محیط تاریک آشپزخانه و گاز نفتی میتواند لکهای قهوهای روی برگها ایجاد کرده و باعث ریزش آنها شود.
آبیاری بیش از حد نیز باعث پوسیدگی ساقه و ریزش برگها میگردد.
تغذیه مصنوعی گیاه از به وجود آمدن برگهای جوان ریز و کم رشد جلوگیری میکند.
تجارتکنندگان گل وگیاه، کروتون را در بسترهای گرم تکثیر میکنند. یعنی دمای خاک بستر رابین ۲۱ تا ۲۴ درجه سانتیگراد نگه میدارند. اواخر بهار و در طول تابستان، از طریق قلمههای انتهایی ساقه به اندازههای ۱۰ تا ۱۵ سانتیمتر، میتوان عمل تکثیر را انجام داد. کروتون اغلب به صورت تکساقهای رشد میکند، بنابراین باید اجازه دهید تا به اندازه کافی بزرگ شده و جوانههای فرعی تولید کند. قلمههای انتهایی ساقه را از جوانهای فرعی بگیرید و در پودر هورمون ریشهزایی فرو برده و در گلدانهایی به قطر دهانه ۹ تا ۱۱ سانتیمتر، حاوی کمپوست گلدانی بکارید. قلمهها را با کیسه پلاستیکی شفاف بپوشانید و در دمای ۲۴ درجه سانتیگراد و نور مناسب نگاه دارید. خاک را همیشه مرطوب کنید. پس از دو ماه ریشهدهی کامل میشود.
کروتون یک ویژگی بسیار جالب دارد و آن اینست که در یک گونه شما میتوانید گیاهانی با ظاهر کاملاً متفاوت مشاهده نمایید.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.