نوشیدن چای از بروز دیابت پیشگیری می‌کند

نوشیدن چای از بروز دیابت پیشگیری می‌کند  محققان دریافتند ترکیبات گیاهی طبیعی موجود در برگ‌های چای مانع از جذب قند در خون می‌شود و می‌تواند از دیابت پیشگیری کند. به گزارش مهر، یافته‌های جدید نشان می‌دهد پلی فنول‌ها، ترکیبات گیاهی طبیعی موجود در چای به شکل قابل توجهی موجب کاهش میزان گلوکز در بزرگسالانی شد […]

نوشیدن چای از بروز دیابت پیشگیری می‌کند

 محققان دریافتند ترکیبات گیاهی طبیعی موجود در برگ‌های چای مانع از جذب قند در خون می‌شود و می‌تواند از دیابت پیشگیری کند.

به گزارش مهر، یافته‌های جدید نشان می‌دهد پلی فنول‌ها، ترکیبات گیاهی طبیعی موجود در چای به شکل قابل توجهی موجب کاهش میزان گلوکز در بزرگسالانی شد که درست قبل از نوشیدن چای، نوشیدنی مملو از ساکاروز دریافت کرده بودند.

محققان ادعا می‌کنند مصرف چای به خنثی کردن افزایش میزان قندخون که با مصرف اسنک‌های شیرین آغاز می‌شود، کمک می‌کند.

 

تیم باند، سرپرست تیم تحقیق، در این باره می‌گوید: «بعد از آب، چای دومین نوشیدنی رایج در کل دنیاست و تحقیق جدید نشان می‌دهد که چقدر برای سلامت خوب است.»