مصرف لبنیات موجب افزایش بیماری قلبی نمی‌شود

مصرف لبنیات موجب افزایش بیماری قلبی نمی‌شود محققان دریافته‌اند افراد دارای رژیم غذایی حاوی میزان بالای لبنیات در معرض ریسک بیماری قلبی قرار ندارند. به گزارش مهر، محققان دانشگاه ریدینگ انگلستان بزرگ‌‌ترین مطالعه را با حدود یک میلیون شرکت‌کننده و بالغ بر ۹۳ هزار مرگ انجام دادند. در این تحقیق شامل ۲۹ مطالعه منسجم مشخص […]

مصرف لبنیات موجب افزایش بیماری قلبی نمی‌شود

محققان دریافته‌اند افراد دارای رژیم غذایی حاوی میزان بالای لبنیات در معرض ریسک بیماری قلبی قرار ندارند.

به گزارش مهر، محققان دانشگاه ریدینگ انگلستان بزرگ‌‌ترین مطالعه را با حدود یک میلیون شرکت‌کننده و بالغ بر ۹۳ هزار مرگ انجام دادند.

در این تحقیق شامل ۲۹ مطالعه منسجم مشخص شد رژیم غذایی سرشار از محصولات لبنی منجر به افزایش بروز بیماری‌های قلبی-عروقی یا مرگ نمی‌شود.

جینگ گوآ، سرپرست تیم تحقیق، در این باره می‌گوید: «شمار بالای شرکت‌کنندگان تصویر واقعی از ارتباط خنثی بین محصولات لبنی بر خطر بیماری قلبی را نشان می‌دهد و حتی برخی نشانه‌ها حاکی از تأثیر سودمند احتمالی محصولات لبنی بر سلامت قلب دارد، اگرچه مطالعات بیشتری برای تأیید این موضوع نیاز است.»

وی در ادامه می‌افزاید: «این یافته‌ها از نتایج قبلی حمایت می‌کند که محصولات لبنی نظیر شیر، پنیر و ماست می‌توانند بخشی از یک رژیم غذایی سالم و متوازن باشند.»

 

در حال حاضر توصیه محققان مصرف لبنیات کم چرب بوده که بهتر است بیش از ۸ درصد رژیم غذایی را تشکیل ندهد.