حلقه همکاریهای ایران و استرالیا در بخش انرژی تنگتر میشود رییس مرکز توسعه صادرات و پشتیبانی صنایع آب و برق در دیدار با معاون سفیر استرالیا در تهران از تقویت همکاریهای ایران و استرالیا در بخش آب، فاضلاب و انرژیهای تجدیدپذیر خبر داد. به گزارش ایسنا، حمیدرضاتشیعی، رییس مرکز توسعه صادرات و پشتیبانی صنایع آب […]
حلقه همکاریهای ایران و استرالیا در بخش انرژی تنگتر میشود
رییس مرکز توسعه صادرات و پشتیبانی صنایع آب و برق در دیدار با معاون سفیر استرالیا در تهران از تقویت همکاریهای ایران و استرالیا در بخش آب، فاضلاب و انرژیهای تجدیدپذیر خبر داد.
به گزارش ایسنا، حمیدرضاتشیعی، رییس مرکز توسعه صادرات و پشتیبانی صنایع آب و برق وزارت نیرو در دیدار با تیمپترسون، معاون سفیر استرالیا در تهران از تقویت همکاریهای ایران و استرالیا در بخش آب، فاضلاب و انرژیهای تجدید پذیر خبر داد.
وی ضمن تشریح محورهای همکاری در حوزههای مختلف بین دو کشور، این همکاریها را شامل مدیریت منابع آب، آب و فاضلاب شهری، مدیریت مصرف آب، شیرینسازی آب، استفاده از سامانههای هوشمند در مدیریت آب و فاضلاب شهری، مدیریت داراییهای آبی (water assets management) ذکر کرد و افزود: همچنین محورهای همکاری در بخش انرژیهای تجدیدپذیر اعم از نیروگاههای بادی، خورشیدی، بیوماس و آموزش از طریق شرکتهای غیردولتی (NGO) نیز اجرایی خواهد شد.
حمیدرضاتشیعی سپس به همکاریهای وزارت نیرو با کشورهای ژاپن و آلمان در مقوله آموزشی اشاره کرد و در ادامه اظهار داشت: همکاری متقابل بین متخصصان دو کشور ایران و استرالیا ضمن تبادل اطلاعات فنی و تخصصی بین مهندسان دو کشور میتواند موجبات همکاری برای اجرای طرحهای مشترک را فراهم کند.
وی با اشاره به اینکه در زمینه اجرای یک پروژه پایلوت میتوان همکاری بین دو دانشگاه ایران و استرالیا را آغاز کرد افزود: برای اجرای این پروژه میتوان شهر کاشان را به عنوان پایلوت در نظر گرفت.
رییس مرکز توسعه صادرات و پشتیبانی صنایع آب و برق با اشاره به این که در خصوص (water assets management) با مدیریتهای آبی میتوان از بخشهای خصوصی دو کشور کمک گرفت، افزود: این کمکها میتواند در قالب یک پروژه B&B باشد.
تیم پترسون، معاون سفیر استرالیا در تهران نیز ضمن ابراز خرسندی از این دیدار، با دعوت از وزیر نیرو و قائممقام وی برای سفر به این کشور گفت: این سفر در ایجاد روابط مستحکمتر و همکاری مفیدتر بین دو کشور بسیار حایز اهمیت است.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.