دهکده کلاغها در یکی از روستاهای نهاوند قارقار روزانه دهها کلاغ سیاه در باغها و آسمان آبی حاشیه روستایی در نهاوند، از توابع استان همدان این منطقه را به دهکده کلاغها تبدیل کرده و ظرفیتی برای پذیرش گردشگران ایجاد شده است. به گزارش مهر، یکی از شگفتیهای زندگی پرندگان، توانمندی آنها در ساختن لانه است […]
دهکده کلاغها در یکی از روستاهای نهاوند
قارقار روزانه دهها کلاغ سیاه در باغها و آسمان آبی حاشیه روستایی در نهاوند، از توابع استان همدان این منطقه را به دهکده کلاغها تبدیل کرده و ظرفیتی برای پذیرش گردشگران ایجاد شده است.
به گزارش مهر، یکی از شگفتیهای زندگی پرندگان، توانمندی آنها در ساختن لانه است که این ویژگی غریزی در پرندگان، در مناطق مختلف دنیا به شکلهای گوناگون عملی میشود.
پر واضح است که اندیشیدن در گونههای متعدد لانهسازی پرندگان، درسهای بسیار ارزندهای را به انسانها میآموزد که بزرگترین و آشکارترین آنها، تعظیم و سپاسگزاری از آفریدگاری است که به اراده خود، توانایی ساخت لانههایی بسیار زیبا را به آنان الهام میکند.
بیگمان بزرگترین معماران جهان در برابر نظم و ترتیب بهکار رفته در ساختمان آشیانههای پرندگان قدرت معماری خویش را ناچیز میانگارند، چراکه این نظم و چینش، فکر و عقل همگان را به قدرت بیکران ناظم بزرگ جهان آفرینش رهنمون میسازد و اینکه هیچ چیزی بیهوده خلق نشده و همه براساس حق استوار است.
در اطراف یکی از روستاهای استان همدان منظرهای بسیار زیبا با تلاش پرندگان سیاهبال ایجاد شده است که نظاره کردن آن هر بینندهای را به حیرت میاندازد.
همنشینی ۶۰ ساله کلاغهای دهکده با صنوبرهای کهنسال
در حدود ۶۰ سال از وجود هزاران کلاغ سیاه در بیشهای در کنار روستای فیازمان شهرستان نهاوند از توابع استان همدان میگذرد و در طول تمام فصول سال این کلاغها در کنار روستا زندگی کنند.
در فصل بهار این دهکده پر از جوجه کلاغهای تازه سر از تخم بیرون آورده است و پرواز کلاغهای بالغ در این منطقه برای جمع کردن غذا نمایی زیبا را به وجود میآورد.
کلاغهای نهاوند به زندگی آپارتماننشینی روی آوردهاند
در این دهکده بر روی هر درخت صنوبر ۱۰ تا ۱۵ متری بیش از ۵ آشیانه ساخته شده است که تعداد کثیر آشیانه کلاغها بر روی درختان، شکل و شمایلی آپارتماننشینی را در بین دهها درخت کهنسال صنوبر به خود گرفته است.
بنا به گفته ساکنان روستا تعداد کلاغهای این دهکده معلوم نیست اما بعد از هر تخمگذاری و سر درآوردن جوجهها جمعیت کلاغها افزایش مییابد و تعداد آشیانهها هم بیشتر میشود.
به گفته مردم روستا به دلیل آب و هوای بسیار تمیز و طبیعت بکر و دست نخورده محیط اطراف دهکده کلاغها، انواع پرندگان دیگر از جمله بلبل صحرایی، دارکوب، انواع گنجشک و سار، فنج و در بعضی از ایام سال طوطی و دیگر پرندگان مهاجر نیز زندگی دسته جمعی تشکیل دادهاند.
شب هنگام مردم روستای فیازمان همراه با ساکنان دهکده کلاغها در سکوت کامل و آرامش به سر میبرند اما مردم روستا صبح دیگر را دیرتر از کلاغها و با صدای آنها آغاز میکنند.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.