تأسیس دفاتر تجاری‌سازی محصولات دانش‌بنیان در دانشگاه آزاد

تأسیس دفاتر تجاری‌سازی محصولات دانش‌بنیان در دانشگاه آزاد معاون پژوهش‌وفناوری دانشگاه آزاد از ایجاد دفاتر تجاری‌سازی محصولات دانش‌بنیان در این دانشگاه خبر داد. مرتضی موسی‌خانی در گفت‌وگو با ایسنا افزود: در حال حاضر بیش از هزار و ۲۰۰ هسته فناور، واحدهای فناور و شرکت‌های دانش‌بنیان از سوی دانشگاه آزاد تأسیس شده که این تعداد به […]

تأسیس دفاتر تجاری‌سازی محصولات دانش‌بنیان در دانشگاه آزاد

معاون پژوهش‌وفناوری دانشگاه آزاد از ایجاد دفاتر تجاری‌سازی محصولات دانش‌بنیان در این دانشگاه خبر داد.

مرتضی موسی‌خانی در گفت‌وگو با ایسنا افزود: در حال حاضر بیش از هزار و ۲۰۰ هسته فناور، واحدهای فناور و شرکت‌های دانش‌بنیان از سوی دانشگاه آزاد تأسیس شده که این تعداد به دو دسته یک و دو تقسیم‌بندی شده‌اند.

وی، دسته اول از این شرکت‌ها و واحدهای فناور را شرکت‌هایی دانست که با مجوز معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری راه‌اندازی شده‌اند و اظهار کرد: دسته دوم شرکت‌هایی هستند که با مجوز دانشگاه آزاد تأسیس شده‌اند.

موسی‌خانی به بیان برنامه‌های دانشگاه آزاد برای توسعه پارک علم و فناوری این دانشگاه و توسعه شرکت‌های دانش‌بنیان پرداخت و یادآور شد: تاکنون یک پارک علم و فناوری مصوب داریم و تقاضای تأسیس ۸ پردیس را به وزارت علوم ارسال کردیم که وزیر علوم موافقت کلی برای تأسیس این پردیس‌‌ها را صادر کرده است.

به گفته وی با توجه به حمایت‌های صورت گرفته امیدواریم تا ۴ سال آینده رشد چند برابری در توسعه این شرکت‌ها داشته باشیم.

معاون پژوهش‌وفناوری دانشگاه آزاد با تأکید بر این‌که حرکت به سمت ایجاد شرکت‌های دانش‌بنیان در این دانشگاه دیر آغاز شد، ادامه داد: ولی استقبال خوبی از این برنامه شده و محصولات دانش‌بنیان زیادی در این دانشگاه تولید شده که قابلیت ایجاد شرکت را دارند.

وی تجاری‌سازی را یکی از برنامه‌های اصلی این دانشگاه نام برد و اضافه کرد: بر این اساس، ایجاد دفاتری را برای تجاری‌سازی محصولات دانش‌بنیان در دستور کار قرار دادیم که در حال حاضر یکی از این دفاتر در پاسداران راه‌اندازی شده است.

 

موسی‌خانی ورود شرکت‌های دانش‌بنیان به بازار را بسیار دشوار توصیف کرد و گفت: امیدواریم با راه‌اندازی این دفاتر محققان و شرکت‌های دانش‌بنیان بتوانند محصولات خود را تجاری‌سازی کرده و وارد بازار کنند.