بازار سهام در بیرمقی معاملهگران بورس تهران دیروز شاهد معاملاتی کم عمق و رخوتآور در کلیت معاملات بازار سهام بودند که فیلمهای وسترن و شهرهای متروکه در غرب وحشی را به ذهنها متبادر میکرد. به گزارش فارس، شاخص کل قیمت و بازده نقدی بورس اوراق بهادار تهران در پایان معاملات دیروز بدون تغییر روی رقم […]
بازار سهام در بیرمقی
معاملهگران بورس تهران دیروز شاهد معاملاتی کم عمق و رخوتآور در کلیت معاملات بازار سهام بودند که فیلمهای وسترن و شهرهای متروکه در غرب وحشی را به ذهنها متبادر میکرد.
به گزارش فارس، شاخص کل قیمت و بازده نقدی بورس اوراق بهادار تهران در پایان معاملات دیروز بدون تغییر روی رقم ۸۱ هزار و ۱۲۴ واحد ایستاد.
شاخص کل هموزن اما با افزایش ۵۳ واحدی عدد ۱۷ هزار و ۶۵۸ واحد را به نمایش گذاشت.
شاخص سهام آزاد شناور نیز با افزایش ۸۶ واحدی به رقم ۸۸ هزار و ۷۲۸ واحد دست یافت.
شاخص بازار اول اما در حالی با کاهش ۳۴ واحدی به رقم ۵۵ هزار و ۹۹۱ واحد دست یافت که شاخص بازار دوم با افزایش ۱۹۲ واحدی عدد ۱۸۱ هزار و ۵۴۵ واحد را به نمایش گذاشت.
همچنین شاخص کل فرابورس (آیفکس) با کاهش دو واحدی به ۹۲۵ واحد رضایت داد.
براساس این گزارش، دیروز معاملات سهام در نماد معاملاتی ۳ شرکت کشتیرانی ج.ا.ا با ۲۴ واحد، سرمایهگذاری صنایع شیمیایی ایران با ۲۰ واحد و همراه اول با ۱۶ واحد افزایش بیشترین تأثیر مثبت را بر محاسبه شاخص کل بورس به نام خود ثبت کردند.
در مقابل، معاملات سهام در نماد معاملاتی ۳ شرکت هلدینگ خلیجفارس با ۳۵ واحد، پالایش نفت بندرعباس ۱۸ واحد و بانک تجارت ۱۴ واحد کاهش، بیشتری تأثیر منفی را در برآورد این نماگر به دوش کشیدند.
ارزش کل معاملات بورس تهران نیز به بیش از ۲۹۶ میلیارد تومان بالغ شد که ناشی از دستبهدست شدن ۸۴۴ میلیون و ۸۷۸ هزار سهم و اوراق مالی قابل معامله طی ۴۹ هزار و ۳۸۰ نوبت داد و ستد بود.
طی معاملات این روز نماد معاملاتی شرکتهای کیبیسی، ایران یاسا تایر و راور، تولیدی لنت ترمز ایران، شیمیایی پارس پامچال، ایران تایر، بانک سینا، شیشه همدان، سیمان غرب، چرخشگر، سیمان ایلام، سیمان ارومیه، پشم شیشه ایران، پتروشیمی مارون، احیا صنایع خراسان، صنعت روی زنگان، توسعه معادن و صنایع معدنی خاورمیانه، سرمایهگذاری ائتلاالبرز از سوی ناظر بازار سهام بازگشایی و در مقابل نماد معاملاتی شرکتهای سیمان اصفهان، لامپ پارس شهاب، رینگسازی مشهد، حق تقدم خرید سهام توکا فولاد، سیمان غرب آسیا، تولید مواد اولیه داروپخش، معدنی املاح ایران، مجتمع توریستی و رفاهی آبادگران، مجتمع فولاد خراسان، سیمان خوزستان، صنعتی و معدنی کیمیای زنجان گستران متوقف شدند.
روز گذشته در بازار۲ بورس تهران که به معاملات درون گروهی سهامداران عمده اختصاص دارد بیش از ۹۷ میلیون سهم سرمایهگذاری نفت و گاز و پتروشیمی تأمین به ارزش کمتر از ۱۹ میلیارد تومان به کدهای درون گروهی سهامدار عمده منتقل شدند. همچنین ۵۳٫۵ میلیون سهم پالایش نفت اصفهان به ارزش بیش از ۱۷ میلیارد تومان با معاملات انتقالی از سوی سهامدار عمده همراه شد.
اندکی بیش از ۳۴ میلیون سهم فولاد خراسان به ارزش کمتر از ۱۴ میلیارد تومان با معاملات درون گروهی سهامدار عمده مواجه شد و بیش از ۲۹ میلیون سهم ذوبآهن اصفهان به ارزش بیش از دو میلیارد تومان با معاملات درون گروهی سهامداران عمده همراه شد.
همچنین اندکی بیش از ۱۰ میلیون سهم بانک تجارت به ارزش بیش از ۷۰۰ میلیون تومان کد به کد شد و در سیمان کابل البرز ۱۰ میلیون سهم به ارزش بیش از دو میلیارد تومان با معاملات درون گروهی سهامدار عمده مواجه بود. روز گذشته ۵ میلیون سهم سرمایهگذاری جامی به ارزش بیش از ۶۰۰ میلیون تومان کد به کد شد.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.