ناظر مجلس در ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز ۱۳ دستگاه ایکسری گمرکات هنوز خریداری نشده است ناظر مجلس شورای اسلامی در ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز گفت: قرار بود ۱۳ دستگاه ایکسری خریداری شود، ولی هنوز این اتفاق نیفتاده و تجهیزات لازم تهیه نشده است. انارکی، رییس کمیته تحقیق و تفحص […]
ناظر مجلس در ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز
۱۳ دستگاه ایکسری گمرکات هنوز خریداری نشده است
ناظر مجلس شورای اسلامی در ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز گفت: قرار بود ۱۳ دستگاه ایکسری خریداری شود، ولی هنوز این اتفاق نیفتاده و تجهیزات لازم تهیه نشده است.
انارکی، رییس کمیته تحقیق و تفحص مجلس شورای اسلامی در ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز در گفتوگو با باشگاه خبرنگاران جوان، گفت: به تازگی حکم تشکیل کمیته تحقیق و تفحص ابلاغ شده که به صورت جدی وارد عمل خواهیم شد. باید توجه داشت که در ستاد مبارزه با قاچاق، سازمانها و نهادها و چند وزارتخانه دولتی همکاری میکنند و تصمیم ما بر این است که تمامی این دستگاهها را به صورت دقیق رصد کرده، هرچند که تا به حال نیز بازرسین کمیته در مناطق مختلف کشور تحقیق و نظارت بر این امر خطیر را آغاز کردهاند.
ناظر مجلس شورای اسلامی در ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز تصریح کرد: براساس قانونی که تصویب شده مجلس در سال ۹۵ از تمامی نهادهای دولتی درگیر مبارزه با قاچاق خواست تا برای اصلاح قوانین قاچاق، به مجلس شورای اسلامی نظرات خود را ارایه بدهند و میخواهیم در آینده قانون جامع در حوزه مبارزه با قاچاق کالا به تصویب برسانیم.
وی در رابطه با بحث تجهیز گمرکات کشور گفت: قرار بود ۱۳ دستگاه ایکس ری خریداری شود ولی هنوز این اتفاق نیفتاده و تجهیزات لازم تهیه نشده است.
رییس کمیته تحقیق و تفحص مجلس شورای اسلامی در ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز تأکید کرد: یکی از وظایف اصلی ما در این کمیته تحقیق درمورد عملکرد گمرکاتی است که بدون هیچ حساب و کتابی برای ورود کالا اجازه صادر میکنند و بعضی از اسکلههایی که کالاها بدون هیچ گونه بازرسی از آنها عبور میکنند.
وی همچنین تصریح کرد: سامانه جامع عبور گمرکی نقاط ضعف بسیاری داشته و کمیته این اتهام را که میزان قاچاق بعد از نصب این سامانه افزایش پیدا کرده را مورد بررسی قرار خواهد داد.
انارکی اذعان داشت: ماده ۱۳ قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز میگوید برای حراست هر کالایی، وزارت بازرگانی موظف به شناسهدار کردن کالاها است و طبق قانون باید دستگاههای ذیربط آییننامه ابلاغی در رابطه با این موضوع را عملی کنند، اما هنوز اجرایی شدن آن در هالهای از ابهام است.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.