رشد ٧٤ درصدی فعالیت‌های ارزی بانک صادرات

رشد ٧٤ درصدی فعالیت‌های ارزی بانک صادرات سیاوش زراعتی ضمن تشریح عملکرد سال ١٣٩٥ این بانک در زمینه تجهیز منابع و تخصیص مصارف، گفت: بانک صادرات حمایت همه جانبه از واحدهای تولیدی و اشتغالزا را در دستور کار خود قرارداده است. به گزارش مناقصه‌مزایده، سیاوش زراعتی، مدیرعامل این بانک، کارنامه عملکردی بانک صادرات ایران در […]

رشد ٧٤ درصدی فعالیت‌های ارزی بانک صادرات

سیاوش زراعتی ضمن تشریح عملکرد سال ١٣٩٥ این بانک در زمینه تجهیز منابع و تخصیص مصارف، گفت: بانک صادرات حمایت همه جانبه از واحدهای تولیدی و اشتغالزا را در دستور کار خود قرارداده است.

به گزارش مناقصه‌مزایده، سیاوش زراعتی، مدیرعامل این بانک، کارنامه عملکردی بانک صادرات ایران در سال ١٣٩٥ را موفقیت‌آمیز خواند و گفت: بانک صادرات ایران با برخورداری از نزدیک به ٢٥٠٠ شعبه در داخل و ٢٢ شعبه و واحد بانکی در خارج از کشور، همواره به عنوان بازوی اقتصادی دولت ایفای نقش نموده و طی سال گذشته بالغ بر ۲۵۳هزار میلیارد ریال تسهیلات به بخش‌های مختلف از جمله صنعت، معدن، کشاورزی و طرح‌های زود بازده تزریق کرده است.

وی ادامه داد: احداث و راه‌اندازی ٨٩ طرح بزرگ ملی و عمرانی نیز در سال ١٣٩٥ با تسهیلات ١٢٥ هزار میلیارد ریالی بانک صادرات انجام شده و به زودی به مرحله بهره‌برداری خواهند رسید.

زراعتی از بانک صادرات ایران به‌عنوان بر‌ترین بانک کشور در زمینه تحقق اهداف اقتصاد مقاومتی طی سال ١٣٩٥ یاد کرد و گفت: عملکرد این بانک در زمینه تخصیص مصارف طی سال گذشته از سوی مسؤولان، مطلوب ارزیابی شده و این روند طی سال جاری نیز با قدرت و قوت و با اولویت حمایت از واحد‌های تولیدی و اشتغال‌زا، استمرار خواهد داشت.

وی گفت: علت اصلی تحریم‌های بانکی و عدم رفع آن، نقش بی‌بدیل بانک‌های کشور در توسعه اقتصادی بوده و انصافاً بانک‌های دولتی و خصوصی کشور طی سال‌های اخیر با تلاش مضاعف خود به کاستی‌ها غلبه و کارنامه‌ای درخشان ارایه کرده‌اند.

وی افزود: گواه این مدعا را می‌توان به رشد ٧٤ درصدی فعالیت‌های ارزی بانک صادرات ایران در زمینه صدور ضمانتنامه‌ها و گشایشهای اعتبارات ارزی طی سال ١٣٩٥ اشاره کرد.

زراعتی در پایان سخنانش بر لزوم رعایت بهداشت اعتباری، تأمین اعتبار واحدهای کوچک و زود بازده، وصول مطالبات، همسویی در زمینه اجرای برنامه ششم توسعه اقتصادی کشور و افزایش درآمدهای غیرمشاع، توضیحات مبسوطی را ارایه و از مدیران این بانک خواست در زمینه تحقق اهداف سازمان هم قسم شوند.

 

گفتنی است اعضای هیأت مدیره بانک صادرات ایران نیز در این همایش مباحث کاری مورد نظر را طرح و با تشکیل کار گروه‌های ۷گانه، راهکارهای لازم در راستای تعالی سازمانی را ارایه کردند.