بدهی عجیب ۳۳ میلیارد تومانی کارخانجات مخابراتی به مخابرات!!

بدهی عجیب ۳۳ میلیارد تومانی کارخانجات مخابراتی به مخابرات!! در حالی که همیشه در مبادلات اقتصادی تولیدکننده از خریدار طلب دارد، کارخانجات مخابراتی ایران به عنوان فروشنده به مخابرات ۳۳ میلیارد تومان بدهکار است چنانکه به گفته معاون شرکت، مخابرات همواره ۵۰ درصد مبلغ خرید را به ‌کارخانه می‌پردازد. به گزارش فارس، در صورت‌های مالی […]

بدهی عجیب ۳۳ میلیارد تومانی کارخانجات مخابراتی به مخابرات!!

در حالی که همیشه در مبادلات اقتصادی تولیدکننده از خریدار طلب دارد، کارخانجات مخابراتی ایران به عنوان فروشنده به مخابرات ۳۳ میلیارد تومان بدهکار است چنانکه به گفته معاون شرکت، مخابرات همواره ۵۰ درصد مبلغ خرید را به ‌کارخانه می‌پردازد.

به گزارش فارس، در صورت‌های مالی حسابرسی‌شده منتهی به پایان اسفند ۹۵ شرکت مخابرات ایران مبلغ ۱۳۱۸ میلیارد ریال اقلام راکد و سنواتی دیده می‌شود که شرکت بابت آن ۳۱۵ میلیارد ریال ذخیره مطالبات مشکوک‌الوصول نگه داشته است.

معاون مالی و امور مجامع شرکت‌های تابعه شرکت مخابرات ایران در مجمع این شرکت در توضیح مبلغ اقلام راکد و سنواتی از بدهی کارخانجات مخابراتی ایران به عنوان یکی از بندهای تشکیل‌دهنده بدهی ۱۳۱ میلیارد تومانی خبر داد.

کمال‌بیگدلی گفت: مخابرات ۳۳ میلیارد تومان از کارخانجات مخابراتی طلب دارد.

وی ادامه داد: در گذشته مبلغ طلبکاری ۷ میلیارد تومان بود که به رقم فعلی افزایش یافته است.

به گفته وی، در حال حاضر مخابرات همواره هر میزان خریدی که از کارخانجات مخابراتی ایران دارد، مبلغ ۵۰ درصد آن را می‌پردازد و مابقی را بابت طلبکاری منظور می‌کند، اما با این شرایط نیز این تولیدکننده نمی‌تواند حقوق کارگران خود را بدهد و کارخانجات مخابراتی چاره‌ای جز این ندارند.

شرکت کارخانجات مخابراتی ایران در سال ۴۸ با مشارکت وزارت پست و تلگراف و تلفن وقت به نسبت ۳۰ درصد، بانک توسعه صنعتی به نسبت ۳۰ درصد و شرکت زیمنس آلمان به نسبت ۴۰ درصد برای تولید تجهیزات مورد نیاز شبکه مخابراتی کشور با ظرفیت اسمی سالیانه ۴۵ هزار خط تلفن EMD و ۶۰ هزار دستگاه تلفن رومیزی به صورت شرکت سهامی خاص به بهره‌برداری رسید.

در گذر زمان با اعمال تغییراتی در سهامداری و نوع تولیدات این کارخانه، زمانی به بزرگ‌‌‌ترین تولیدکننده تجهیزات مخابراتی مراکز تلفن ثابت و سیار کشور تبدیل شد و حتی به کشورهای آسیایی از جمله ویتنام، قرقیزستان، افغانستان و تاجیکستان صادر داشت.

 

۱۶۷۰ نفر نیروی انسانی تا پایان سال ۸۱ در این مجموعه مشغول بودند و بیش از ۸۰ درصد از سوییچ‌های ثابت منصوبه و بیش از ۲۰ درصد سوییچ‌های سیار کشور را تولید و نصب کردند.