ضرورت اجرای فاینانسهای داخلی و خارجی در طرحهای توزیع برق مدیرکل تأمین منابع مالی شرکت توانیر گفت: شرکتهای توزیع باید راهکارهای جدید تأمین مالی چون فاینانس خارجی و داخلی، مشارکت با بخش غیردولتی و… را برای طرحهای خود عملیاتی کنند. بهگزارش مناقصهمزایده به نقل از پاون، مسعود خانی با اشاره به تغییرات شرایط مالی و […]
ضرورت اجرای فاینانسهای داخلی و خارجی در طرحهای توزیع برق
مدیرکل تأمین منابع مالی شرکت توانیر گفت: شرکتهای توزیع باید راهکارهای جدید تأمین مالی چون فاینانس خارجی و داخلی، مشارکت با بخش غیردولتی و… را برای طرحهای خود عملیاتی کنند.
بهگزارش مناقصهمزایده به نقل از پاون، مسعود خانی با اشاره به تغییرات شرایط مالی و نقدینگی صنعت برق در چند سال اخیر نسبت به گذشته، خاطرنشان ساخت: گفت: صنعت برق امروز با کمبود شدید منابع مواجه است که ریشه این کمبود منابع، قیمتهای تکلیفی فروش برق و انشعاب به قیمتی کمتر از قیمت تمام شده است.
وی افزود: در مواجهه با کمبودها، منابع به سمت نیازهای فوری هدایت میشود و برخی از طرحهایی که از اهمیت بالایی برخوردارند با این محدودیتها عملیاتی میشوند.
مدیرکل تأمین منابع مالی شرکت توانیر، راه حل چگونگی عملیاتی شدن طرحهایی که با کمبود شدید منابع مواجه هستند را استفاده از سایر راهکارهای جدید تأمین مالی دانست.
خانی افزود: تأمین مالی طرحها شامل جذب منابع خارج از شرکت برای اجرای طرح و بازپرداخت از محل منافع ناشی از بهرهبرداری طرح است.
خانی که در همایش برنامهریزی تأمین منابع مالی طرحهای شبکه توزیع که با حضور مدیران کل و کارشناسان شرکت توانیر و مدیران مالی شرکتهای توزیع برق سراسر کشور در اصفهان سخن میگفت، با بیان این که شرکتهای توزیع برق هنوز راهکارهای تأمین مالی را در طرحهای خود عملیاتی نکردهاند، تصریح کرد: در صورتی که راهکارهایی چون فاینانس خارجی و داخلی، مشارکت با بخش غیردولتی، استفاده از ظرفیتهای قانونی منابع حاصل از صرفهجویی سوخت (موضوع ماده ۱۲ قانون رفع موانع تولید رقابتپذیر و ارتقای نظام مالی کشور) قابلیت پیادهسازی در طرحهای توزیع را دارند و به همین منظور لازم است شرکتهای توزیع نیروی برق، حداقل یک طرح را با استفاده از راهکارهای تأمین منابع مالی آمادهسازی و گزارشات توجیه فنی اقتصادی و مالی طرح را به شرکت توانیر ارسال کنند.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.