عرضه ۷۵ هزار چادر نماز در نمایشگاه قرآن مدیر بخش عفاف و حجاب کارگروه ساماندهی مد و لباس با اعلام خبر اجرای طرح نذر حجاب در بخش عفاف و حجاب بیستوپنجمین نمایشگاه بینالمللی قرآن کریم گفت: امسال حدود ۷۵ هزار چادر نمازی با قیمت نازل و در جهت ترویج فرهنگ عفاف و حجاب عرضه خواهد […]
عرضه ۷۵ هزار چادر نماز در نمایشگاه قرآن
مدیر بخش عفاف و حجاب کارگروه ساماندهی مد و لباس با اعلام خبر اجرای طرح نذر حجاب در بخش عفاف و حجاب بیستوپنجمین نمایشگاه بینالمللی قرآن کریم گفت: امسال حدود ۷۵ هزار چادر نمازی با قیمت نازل و در جهت ترویج فرهنگ عفاف و حجاب عرضه خواهد شد.
به گزارش فارس، نشست خبری «نذر حجاب-چادر نماز» در جهت ارتقای کیفیت چادر اماکن متبرکه و ترویج فرهنگ عفاف و حجاب در محل خبرگزاری فارس با حضور علیاصغرزیلایی، مدیر بخش عفاف و حجاب کارگروه ساماندهی مد و لباس و امیر خناسی تولید کننده چادرهای نماز برگزار شد.
مدیر بخش عفاف و حجاب کارگروه ساماندهی مد و لباس در ابتدای این نشست با اشاره به همزمانی برگزاری بیستوپنجمین نمایشگاه قرآن و اجرای بخش عفاف و حجاب در کنار این نمایشگاه در محل مصلی تهران، اظهار داشت: این نمایشگاه شامل دو بخش محتوایی و اجرایی است و امسال با حضوری پررنگ فعالیت خود را آغاز میکند.
وی در خصوص بخش تبلیغی و ترویجی بخش عفاف و حجاب نمایشگاه قرآن گفت: پیرو برنامه سال گذشته که به صورت نمادین و آزمایشی به مدت ۳ روز طرح ملی نذر حجاب (ارتقای کیفیت چادر نماز مساجد، حسینیهها و تکایا) برگزار شد، گفت: این اتفاق توسط بخش خصوصی و به صورت آزمایشی برگزار شد که با استقبال بینظیری از سوی مردم مواجه شد.
مدیر بخش عفاف و حجاب کارگروه ساماندهی مد و لباس با بیان اینکه وضعیت موجود کشور در تولید چادر مشکی و نمازی متفاوت است، تصریح کرد: تولید چادرهای نماز در کشور ما سابقه طولانی دارد و کارخانههای متعددی تکنولوژی تولید چادر نمازی را بهدست آوردند و تولیدات خود را با کیفیت بسیار خوبی عرضه میکنند. اما در خصوص پارچه چادر مشکی، باید بگویم تمام تلاشهای سازمانهای دولتی و تشکلها در حال حاضر تنها موجب افتتاح یک کارخانه تولید چادر مشکلی در شهرکرد شده است.
وی ادامه داد: علیرغم تلاشهای این کارخانه اما تولید سالیانه آن جوابگوی نیاز بازار نیست.
به گفته زیلایی پارچه چادر مشکی تولیدی کشورهای ژاپن، کره، چین و اندونزی هیچگونه مصرف داخلی ندارد و تنها رویکرد آنها صادرات بوده و توانستهاند ذائقه بازار ایران را کارشناسی کنند.
این کارشناس با اشاره به اینکه در حوزه تولید چادر مشکی ما به خارج از کشور وابستهایم، اظهار داشت: این وابستگی به این دلیل است که شرایط داخلی تولید برای ما فراهم نیست.
مدیر بخش عفاف و حجاب کارگروه ساماندهی مد و لباس در خصوص حمایتهای تشویقی برای تولید ملی چادر مشکی گفت: متولی اصلی واحدهای تولیدی وزارت صنعت و معدن است و کارگروه مد و لباس که براساس مصوب قانون قرار است حلقههای مربوط به پروسه تولید کشور را به هم وصل کند.
وی تأکید کرد: کارگروه ساماندهی مد و لباس دارای شوراهای راهبردی و اختصاصی است و مصوبات این کارگروه که براساس نص صریح قانون مشابه مصوبات هیأت دولت لازمالاجرا است.
زیلایی خاطرنشان کرد: کارگروه مد و لباس در تمامی ادارات ارشاد استانها دارای دبیرخانه است و در زمان برگزاری نمایشگاههای مد و لباس استانی نسبت به برگزاری جشنواره عفاف و حجاب هم اقدام خواهد کرد که این اتفاق میتواند همزمان با جشنواره فجر یا ماه مبارک رمضان باشد.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.