ساخت گاز نوشابه با گازوئیل رییس انجمن صنایع غذایی ایران میگوید، از سوختهای فسیلی از جمله گازوئیل برای گازدار کردن نوشابهها استفاده میشود. به گزارش سیناپرس، محمدحسینعزیزی رییس انجمن صنایع غذایی ایران گفته است، تنها تفاوت انواع نوشابههای گازدار در مواد رنگی بهکار رفته در آنهاست و مقدار آب، شکر، اسید، اسانس، گاز و مواد […]
ساخت گاز نوشابه با گازوئیل
رییس انجمن صنایع غذایی ایران میگوید، از سوختهای فسیلی از جمله گازوئیل برای گازدار کردن نوشابهها استفاده میشود.
به گزارش سیناپرس، محمدحسینعزیزی رییس انجمن صنایع غذایی ایران گفته است، تنها تفاوت انواع نوشابههای گازدار در مواد رنگی بهکار رفته در آنهاست و مقدار آب، شکر، اسید، اسانس، گاز و مواد نگهدارنده آنها تقریباً یکسان است.
او در توضیح علت شفافیت نوشابههای سفید و ارتباط آن با افزودنیهای خاص میگوید؛ آب مورد استفاده برای ساخت تمامی نوشابهها چندین بار تصفیه میشود، به همین دلیل نوشابههای سفید بدون هیچگونه رسوب و کدورتی هستند، این نکته درمورد نوشابههای رنگی هم وجود دارد اما به دلیل استفاده از رنگ در آنها دیده نمیشود. بنابراین، مصرف نوشابههای سفید در اولویت قرار دارند و از بین نوشابههای حاوی مواد افزودنی رنگی، نوشابههای نارنجی بهتر از نوشابههای سیاه هستند.
او همچنین درباره اعتیادآور بودن نوشابههای سیاه گفت؛ در نوشابههای سیاه غیرالکلی پودر دانههای گیاه «کولا» بهکار میرود که حاوی کافئین، تئوبرومین و درصدی تانن است و رنگ قرمز قهوهای دارد. کافئین مادهای محرک است و باعث رفع خستگی میشود اما به دلیل میزان بسیار کم آن در نوشابههای سیاه، خاصیت اعتیادآوری آن بسیار ضعیف است بهطوری که کافئین موجود در یک لیوان نوشابه سیاه کمتر از قهوه و تقریباً برابر با یک لیوان چای غلیظ است.
محمدحسینعزیزی درباره بهکارگیری گازوئیل در تهیه گاز نوشابه توضیح داد: برای تهیه گاز کربنیک نوشابه از هر سوخت فسیلی میتوان استفاده کرد که یکی از راههای آن سوزاندن گازوئیل است. دود ناخالص حاصل از سوزاندن گازوئیل را که حاوی گاز کربنیک و گازهای زائد است درون محلولهای مختلفی هدایت میکنند تا مواد زائد آن جدا شود و در آخر گاز کربنیک بیبو و بیرنگ را با فشار مشخصی وارد کپسول کرده و برای تولید نوشابه استفاده میکنند.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.