مدیرعامل شرکت مناطق نفتخیز جنوب خبر داد تأمین ۸۰ درصد از کالاهای نفتی توسط سازندگان داخلی مدیرعامل شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب گفت: اکنون در کل کشور، حدود ۸۰ درصد از کالاهای نفتی توسط سازندگان و تولیدکنندگان داخل کشور تأمین میشود. به گزارش مهر، بیژنعالیپور در آیین رونمایی از مته حفاری دندانهای ساخت جهاد دانشگاهی […]
مدیرعامل شرکت مناطق نفتخیز جنوب خبر داد
تأمین ۸۰ درصد از کالاهای نفتی توسط سازندگان داخلی
مدیرعامل شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب گفت: اکنون در کل کشور، حدود ۸۰ درصد از کالاهای نفتی توسط سازندگان و تولیدکنندگان داخل کشور تأمین میشود.
به گزارش مهر، بیژنعالیپور در آیین رونمایی از مته حفاری دندانهای ساخت جهاد دانشگاهی خوزستان و با فناوری بومی اظهار کرد: زمان جنگ فنسهای دور چاهها نیز چون از انگلیس وارد میشد را به خاطر تحریم نمیدادند. اکنون که این مته را میبینم اشک در چشمانم حلقه میزند که مجموعه همکاران در مدیریت کالای نفت و جهاد دانشگاهی این کار بسیار بزرگ را انجام دادهاند.
عالی پور بیان کرد: مطمئن هستم که دیگر کالاهای پیچیده نیز به تولید ملی رسیده و دیگر بینیاز از واردات شویم. به هر حال در ایام تحریم، واقعاً اذیت شدیم ولی اکنون واقعاً خوشحال هستم که در کل کشور حدود ۸۰ درصد از کالاهای نفتی توسط سازندگان و تولیدکنندگان داخل کشور تأمین میشود.
وی عنوان کرد: در همین ایام تحریم توانستیم تا حدود ۴۱ درصد از کالاهای نفت را توسط سازندگان بومی خوزستان به تولید داخل برسانیم. به همه همکاران جهاد دانشگاهی تبریک عرض میکنم و امیدوارم از این دست رونماییها بیشتر داشته باشیم.
ابراهیمطالقانی، سرپرست مدیریت پژوهش و فناوری شرکت ملی نفت ایران نیز در نشست اظهار کرد: امروز محصولی را رونمایی میکنیم که از مرحله پژوهش و ایده به ثروت نزدیک میشود. پژوهش متوقف نمیشود، بلکه به تولید ثروت نزدیک میشود و امیدوارم با این حرکتها بتوانیم از علم ثروت تولید کنیم و روشی را اجرا کنیم که روشهای علمی به تجارت برسد.
طالقانی تصریح کرد: ۳۰ درصد نیاز مناطق نفتخیز از توانمندی، پژوهش و ظرفیتهای علمی جهاد دانشگاهی تأمین نیاز میشود. امیدوارم این کالا به لیست کالاهای قبلی ساخت داخل افزوده شده و تولید این دست کالاها همچنان ادامه داشته باشد.
وی با اشاره به اینکه بعد از آن سالهای جنگ و دفاع مقدس ما خود سازنده تمام تجهیزات دفاعی کشور هستیم، گفت: در جنگ نفتی شاید این اتفاق مثل جنگ تحمیلی نبوده و باید هر روز این رونماییها را ارتقا دهیم. از بین بردن مرز پیمانکاری، کارگری و پژوهشگری باعث شده تا به چنین پیشرفتهایی برسیم.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.