بازنگری طرح فاضلاب پایتخت در یک مناقصه بین‌المللی

بازنگری طرح فاضلاب پایتخت در یک مناقصه بین‌المللی مدیر دفتر فنی شرکت فاضلاب تهران از به ‌کارگیری ربات پویشگر لیزری برای نخستین بار در کشور و در طرح فاضلاب تهران خبر داد که سال‌ها پیش در یک مناقصه بین‌المللی مورد بازنگری قرار گرفته بود. به گزارش ایرنا، آیدین‌تکلیفی اضافه کرد: وجود برخی مشکلات در اجرای […]

بازنگری طرح فاضلاب پایتخت در یک مناقصه بین‌المللی

مدیر دفتر فنی شرکت فاضلاب تهران از به ‌کارگیری ربات پویشگر لیزری برای نخستین بار در کشور و در طرح فاضلاب تهران خبر داد که سال‌ها پیش در یک مناقصه بین‌المللی مورد بازنگری قرار گرفته بود.

به گزارش ایرنا، آیدین‌تکلیفی اضافه کرد: وجود برخی مشکلات در اجرای شبکه‌ جمع‌آوری فاضلاب، بهره‌گیری از روش‌های بازرسی دقیق و به روز را الزام آور می‌کند.

وی افزود: در برخی از مناطق تهران به دلیل مشکلات ترافیکی و ترددی در زمان اجرای شبکه فاضلاب، از روش حفاری میله و نقب استفاده می‌شود که یکی از مشکلات استفاده از این روش ریزش خاک محل حفاری به علت سستی و ناپایداری آن است.

وی افزود: برای رفع این مشکل و برآورد دقیق حجم خاک ریزشی در این حفاری‌ها، شرکت فاضلاب تهران طراحی و ساخت ربات پویشگر لیزری متناسب با شرایط طرح فاضلاب در تهران را به یک شرکت دانش‌بنیان داخلی سفارش داده است و نمونه اولیه ساخته شده است.

اجرای طرح فاضلاب تهران همزمان با شروع عملیات لوله‌کشی آب در سال ۱۳۲۷ مطرح و مطالعات این طرح توسط برنامه عمران سازمان ملل متحد (UNDP) و سازمان بهداشت جهانی از سال ۱۳۵۰ آغاز شد و در نهایت در سال ۱۳۷۴ به تصویب رسید.

 

در مهر ماه همین سال (۱۳۷۴) فعالیت‌های اجرایی شروع و برحسب اهمیت طرح و حساسیت‌های مربوطه طرح فوق در یک مناقصه بین‌المللی مورد بازنگری و در نهایت در سال ۱۳۹۰ به تصویب نهایی رسید.