شاخص بورس همچنان سبزپوش ماند

  دیروز بورس تهران برای پس گرفتن رکورد روانی خود کمی مردد بود با این حال تکاپوی معامله‌گران نوسانگیر در میان شرکت‌های بازار دومی باعث شد تا شاخص بورس همچنان سبزپوش بماند. به گزارش فارس، شاخص کل قیمت و بازده نقدی بورس تهران در پایان معاملات دیروز با افزایش ۳۸۲ واحدی به رقم ۷۱ هزار […]

 

دیروز بورس تهران برای پس گرفتن رکورد روانی خود کمی مردد بود با این حال تکاپوی معامله‌گران نوسانگیر در میان شرکت‌های بازار دومی باعث شد تا شاخص بورس همچنان سبزپوش بماند.

به گزارش فارس، شاخص کل قیمت و بازده نقدی بورس تهران در پایان معاملات دیروز با افزایش ۳۸۲ واحدی به رقم ۷۱ هزار و ۳۹۳ واحد رسید.

شاخص کل هموزن اما با ۲۰ واحد افت عدد ۱۱ هزار و ۳۹۳ واحد را تجربه کرد.

شاخص سهام آزاد شناور نیز با رشد ۱۰۷ واحدی عدد ۷۹ هزار و ۴۶۸ واحد را به نمایش گذاشت.

شاخص بازار اول اما در حالی با رشد ۱۰۳ واحدی عدد ۴۹ هزار و ۵۱۹ واحد را به نمایش گذاشت که شاخص بازار دوم ۱۷۸۴وحد افزایش رقم ۱۵۸ هزار و ۷۵۳ واحد را تجربه کرد.

در این روز همچنین شاخص کل فرابورس (آیفکس) با رشد ۴ واحدی عدد ۷۶۰ واحد را به نمایش گذاشت.

بر اساس این گزارش، معاملات سهام در نماد معاملاتی ۳ شرکت هلدینگ پتروشیمی خلیج‌فارس با ۲۶۸ واحد، پالایش نفت اصفهان با ۵۵ واحد و بانک صادرات با ۳۷ واحد افزایش، ‌بالا‌ترین تأثیر مثبت را در برآورد شاخص کل بورس به نام خود ثبت کردند. در مقابل، معاملات سهام در نماد معاملاتی ۳ شرکت مخابرات ایران با ۵۲ واحد، سرمایه‌گذاری غدیر با ۳۶ واحد و ایران خودرو با ۲۸ واحد کاهش، بیش‌ترین تأثیر منفی را بر محاسبه این نماگر به نام خود ثبت کردند.

گفتنی است، در این روز ارزش کل معاملات بورس تهران به بیش از ۳۶۸ میلیارد تومان بالغ شد که ناشی از دست به دست شدن یک میلیارد و ۹۴۹ میلیون سهم در ۱۱۹ هزار و ۳۱۵ نوبت داد و ستد بود.

طی معاملات این روز نماد معاملاتی شرکت‌های گروه دارویی البرز، رینگ‌سازی مشهد، تولیدی گرانیت بهسرام، شیمی دارویی داروپخش، مجمتع فولاد خراسان‌، توسعه معدنی و صنعتی صبا نور، صنایع جوشکاب یزد، کربن ایران، صکوک اجاره نفت پارس از سوی ناظر بازار سهام بازگشایی و در مقابل نماد معاملاتی شرکت‌های فرآورده‌های نسوز آذر، محورسازان ایران ‌خودرو و حق تقدم خرید سهام آن، کارخانه چینی ایران متوقف شدند.

بر اساس این گزارش دیروز بلوک‌های ۱٫۹۵ درصدی بانک ملت، ۲٫۳۹ درصدی بانک تجارت و ۳٫۸۴ درصدی بانک صادرات ایران از سوی سازمان خصوصی‌سازی روی میز فروش بورس تهران گذاشته شد.

عرضه‌ای که با توجه به تجمیع دارایی‌ها و جابه‌جایی برخی معاملات بلوکی از سوی حقوقی‌های بزرگ هر ۳ معامله شد.

در میان معاملات بلوکی خصوصی‌سازی در نماد معاملاتی فولاد مبارکه اصفهان نیز کم‌تر از ۵۱ میلیون سهم به ارزش بیش از ۵ میلیارد و ۹۰۰ میلیون تومان به کد شرکت‌های تابعه منتقل شد.

در عین حال در نماد معاملاتی بانک صادرات ایران روز گذشته بازارگردان این سهم ۸ میلیون سهم را به ارزش ۸۰۰ میلیون تومان روی قیمت اسمی این سهم کد به کد کرد.

همچنین در نماد معاملاتی سرمایه‌گذاری دارویی تأمین کم‌تر از ۵ میلیون سهم به ارزش بیش از ۲ میلیارد و۹۰۰ میلیون تومان کد به کد شد.

از سویی دیگر در نماد معاملاتی پتروشیمی جم بیش از ۳ میلیون سهم به ارزش بیش از ۳ میلیارد و۳۰۰ میلیون تومان از سوی سهامدار عمده کد به کد شد.

در دیگر نمادهای پیشرو بازار از جمله خودوریی‌‌ها بازار سهام شاهد روند معاملاتی متعادل با انبوهی از فروشندگان سهام بود هر چند که در این روند متعادل خریداران سهام نیز برای مانع شدن از شکسته شدن الگوهای حمایتی برای مانع شدن از شکستن الگوهای حمایتی تکاپو بودند.

گروه خودرویی‌‌ها در حالی با اصلاح قیمتی سهام همراه شده‌اند که گزارش‌های مالی این شرکت‌ها حاکی از شناسایی زیان در دوره عملکردی سه ماه سوم امسال حکایت دارند.

 

در این روز همچنین در نماد معاملاتی فولاد مبارکه اصفهان همسو با عرضه سهام از سوی سهامدار حقوقی بازار با در جا زدن قیمت این سهم مواجه شد. هرچند که روی رنج منفی قیمت خریدارانی برای آن پیدا می‌شد.