رونمایی از طرح مشارکتی پژوهشگاه نیرو و یک شرکت داخلی پژوهشگاه نیرو و شرکت ایرانی توربوتک قرارداد همکاری در قالب طرح مشترک «طراحی، توسعه و پیادهسازی سامانه مدیریت بهرهبرداری و نگهداری واحدهای نیروگاهی با هدف بهبود عملکرد آنها و ارتقای توربین گازی Frame 9 در شرایط محیطی محل نصب» امضا کردند. به گزارش مناقصهمزایده به […]
رونمایی از طرح مشارکتی پژوهشگاه نیرو و یک شرکت داخلی
پژوهشگاه نیرو و شرکت ایرانی توربوتک قرارداد همکاری در قالب طرح مشترک «طراحی، توسعه و پیادهسازی سامانه مدیریت بهرهبرداری و نگهداری واحدهای نیروگاهی با هدف بهبود عملکرد آنها و ارتقای توربین گازی Frame 9 در شرایط محیطی محل نصب» امضا کردند.
به گزارش مناقصهمزایده به نقل از وزارت نیرو، با توجه به اهمیت پژوهش و فناوری در توسعه صنعت آب و برق و لزوم ارتقای و تقویت توسعه پژوهش و فناوری در برنامههای جامع وزارت نیرو این قرارداد به منظور پاسخگویی به نیازهای بخش تولید صنعت برق به امضا رسید.
با توجه به اینکه یکی از دغدغههای موجود در صنعت برق و به ویژه در بخش تولید، عدم توجه کافی به فعالیتهای بهرهبرداری، نگهداری و تعمیرات بهینه در نیروگاههای حرارتی است. همچنین با مطرح شدن بحثهایی نظیر بازار برق و خصوصیسازی نیروگاهها در سالهای اخیر، توجه بیش از پیش به بخشهای بهرهبرداری، نگهداری و تعمیرات نیروگاهها ضروری به نظر میرسد.
از سوی دیگر، اسناد موجود در صنعت تولید برق نیز بر ضرورت توجه مضاعف به این موضوع تأکید دارند. تولید برق مطمئن، پیوسته، پایا و باکیفیت به همراه کاهش هزینههای تولید برق از جمله سرفصلهای مورد تأکید این اسناد راهبردی است.
براساس این گزارش، طرح «طراحی، توسعه و پیادهسازی سامانه مدیریت بهرهبرداری و نگهداری واحدهای نیروگاهی با هدف بهبود عملکرد آنها و ارتقای توربین گازی Frame 9 در شرایط محیطی محل نصب» بخش مهمی از پروژهها و طرحهای مندرج در اسناد راهبردی نقشه راه توسعه فناوریهای بهرهبرداری، نگهداری و تعمیرات واحدهای نیروگاهی، نقشه راه افزایش عمرواحدهای نیروگاهی کشور، نقشه راه افزایش راندمان نیروگاههای حرارتی و نقشه راه توسعه فناوریهای تولید همزمان را در بر میگیرد.
این گزارش میافزاید: به دنبال مذاکرات صورت گرفته با مسؤولان حوزه تولید برق وزارت نیرو، این طرح در دستور کار مرکز توسعه فناوریهای بهرهبرداری، نگهداری و تعمیرات واحدهای نیروگاهی و مرکز توسعه فناوری توربین گاز پژوهشگاه نیرو قرار گرفت.
اجرا و پیادهسازی این طرح میتواند پاسخگوی بخش مهمی از نیازهای بخش بهرهبرداری، نگهداری و تعمیرات در حوزه تولید صنعت برق باشد.
توجیه پذیری فنی و اقتصادی طرح با توجه به مطالعات و گزارشهای ارایه شده، همسو بودن طرح پیشنهادی با نقشههای راهبردی پژوهشگاه، بومیسازی دانش توسعه و طراحی سامانه، عدم دسترسی به نمونههای مشابه خارجی و جلوگیری از خروج ارز از جمله دلایل این مشارکت است.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.