کرباسیان اعلام کرد فعالیت مؤسسه مشترک ایمیدرو و دانشگاه تهران با ۱۱ طرح معدنی رییس هیأت عامل ایمیدرو اعلام کرد: مؤسسه پژوهشی مشترک ایمیدرو و دانشگاه تهران در حال حاضر ۱۱ طرح معدنی و صنایعمعدنی در مراحل «پایان یافته» تا «درحال مذاکره» دارد. به گزارش مناقصهمزایده به نقل از روابطعمومی سازمان توسعه و نوسازی معادن […]
کرباسیان اعلام کرد
فعالیت مؤسسه مشترک ایمیدرو و دانشگاه تهران با ۱۱ طرح معدنی
رییس هیأت عامل ایمیدرو اعلام کرد: مؤسسه پژوهشی مشترک ایمیدرو و دانشگاه تهران در حال حاضر ۱۱ طرح معدنی و صنایعمعدنی در مراحل «پایان یافته» تا «درحال مذاکره» دارد.
به گزارش مناقصهمزایده به نقل از روابطعمومی سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایعمعدنی ایران، مهدی کرباسیان با بیان این خبر اظهارکرد: تفاهمنامه تشکیل مؤسسه پژوهشی مشترک ایمیدرو و دانشگاه تهران در خرداد ماه ۹۵ با هدف توسعه همکاریهای پژوهشی و توسعه فناوری در زمینه توسعه و نوسازی معادن و صنایعمعدنی در سطح پیشرفته بین این دو نهاد منعقد شد و به عنوان یکی از مؤسسات پژوهشی تقاضا محور دانشگاه و نیز پشتیبانیهای مادی و تجربی ایمیدرو فعالیت خواهد کرد.
وی ادامه داد: طی حدود یک سال همکاری ایمیدرو و دانشگاه تهران، دو طرح شامل «طراحی پرتال مرجع آموزش، پژوهش و فناوری ایمیدرو» و «شناسایی عناصر و مواد معدنی مورد نیاز در فناوریهای آینده و بررسی روشهای استحصال آنها در کشور» پایان یافت. رییس هیأت عامل ایمیدرو درباره طرحهای در حال اجرا و در مرحله قرارداد بین ایمیدرو و دانشگاه تهران گفت: در حال حاضر، دو طرح شامل «بررسی ژنز و عوامل تشکیل و تمرکز کانیسازی طلا در محور سنندج- پیرانشهر با استفاده از فناوریهای نوین به منظور ارایه راهکارهای اکتشافی» و «ارزیابی زیستمحیطی استفاده از گزنتاتها در فرایند فلوتاسیون کانیهای معدنی» در مرحله اجراست. وی ادامه داد: دو نهاد مذکور ۴ طرح شامل «توسعه واحدهای سیار فرآوری مواد معدنی به روش فلوتاسیون»، «بررسی استحصال مس از باطلههای کارخانه کنسانتره سنگ آهن جلالآباد در مقیاس آزمایشگاهی»، «بررسی استحصال عناصر نادر خاکی از باطلههای کارخانه فرآوری سنگآهن چادرملو در مقیاس آزمایشگاهی» و «تدوین برنامه توسعه توانمندیهای فناوری و مهندسی ایمیدرو» را در حال اجرا دارند. کرباسیان خاطرنشانکرد: ۳ طرح دیگر مشتمل بر «شناسایی منابع اولیه و ثانویه فلز استراتژیک ژرمانیوم کشور و بررسی روشهای استحصال و خالصسازی آن در مقیاس آزمایشگاهی»، «طراحی برنامه آموزشهای قبل از اشتغال فارغالتحصیلان رشتههای اصلی» و «نقش فناوری اطلاعات و ارتباطات در افزایش بهرهوری بخش معدن و صنایع معدنی» در حال مذاکره است.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.