نماینده مردم اراک خنداب و کمیجان در مجلس گفت: اگر به موضوع اقتصاد مقاومتی بهطور جدی توجه کرده و به جای اتکا بر فروش مواد خام به تولیدکننده داخلی کمک کنیم، بسیاری از مسایل در اشتغال رفع میشود. به گزارش ایسنا، محمد حسن آصفری در نشست خبری در جمع اصحاب رسانه که در دفتر […]
نماینده مردم اراک خنداب و کمیجان در مجلس گفت: اگر به موضوع اقتصاد مقاومتی بهطور جدی توجه کرده و به جای اتکا بر فروش مواد خام به تولیدکننده داخلی کمک کنیم، بسیاری از مسایل در اشتغال رفع میشود.
به گزارش ایسنا، محمد حسن آصفری در نشست خبری در جمع اصحاب رسانه که در دفتر تسنیم استان مرکزی برگزار شد با تأکید بر لزوم استفاده از تمامی ظرفیتهای استان و کشور برای رونق بازار اشتغال و کارآفرینی، گفت: این مهم میتواند در رفع مشکلات اقتصادی کشور بسیار مؤثر باشد و به جای فروش مواد اولیه خام اگر بتوانیم در داخل کشور خوشههای مختلف تولیدی در این بخشها ایجاد کنیم، گام بسیار مؤثری در راستای تحقق اقتصاد مقاومتی برداشته خواهد شد.
وی افزود: لازمه این اتفاق این است که دولت موانع اقتصاد مقاومتی را احصا و شناسایی کند، همچنین مجلس شورای اسلامی باید موانع قانونی موجود بر سر راه تولید کشور را شناسایی کرده و وسایل لازم را برای رفع این موانع در اختیار بگذارد؛ البته دولت و مجلس موظفند هر دو به اصلاح امور بپردازند.
نماینده مردم اراک خنداب و کمیجان با بیان اینکه اقتصاد مقاومتی با شعار دادن و نصب بنر و سربرگ اداری محقق نمیشود، تصریح کرد: امروز برای دستیابی به اقتصاد مقاومتی نیازمند اقدام و عمل هستیم که باید از دولت شروع شود و اهتمام سه قوه و همه دستگاهها در راستای توسعه و تولید و اشتغالزایی در کشور را نیز نیاز دارد.
وی تنها نسخه شفابخش مشکلات اقتصادی را تحقق اقتصاد مقاومتی دانست و گفت: اگر به موضوع اقتصاد مقاومتی بهطور جدی توجه کرده و به جای اتکا بر فروش مواد خام به تولیدکننده داخلی کمک کنیم، بسیاری از مسایل در اشتغال رفع میشود.
آصفری در خصوص سؤال خبرنگاری در رابطه با رکود صنایع استان، اخراج کارگران و اقدامات نمایندگان در قبال کمباینسازی که ۱۸ میلیارد تومان جهت روی کار آوردن مجدد کارگران اخذ کرده، اما هیچ اقدامی در این زمینه صورت نداده است، گفت: مسأله اخراج کارگران بسیار جدی بوده و فقط مختص استان مرکزی نیست، بلکه کل کشور با این مسأله دست به گریبان هستند.
وی ادامه داد: در خصوص کمباینسازی جلساتی با حضور معاون وزیر جهاد کشاورزی، رییس بانک کشاورزی تهران و معاون اقتصادی آستان قدس رضوی تشکیل شد که طی آن توانستیم ۱۶ میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان تسهیلات اخذ کرده و حدود ۶۰ نفر از تقریباً ۲۵۰ کارگر اخراجی بهکار برگردانده شدند، اما این اقدامات راهگشای اصلی نیست و نمیتواند همه مسایل را در این حوزه حل کند.
وی با اشاره به این موضوع که اگر دولت تسهیلاتی را در اختیار صنایع بگذارد برای صدها نفر اشتغال ایجاد میشود، بیان کرد: در برنامه بودجه کل کشور تسهیلاتی را به مبلغ ۲۰۰۰ میلیارد تومان جهت کمک به همین تولیدکنندگان در نظر گرفتیم، اما با اختصاص این مبلغ همه مشکلات صنایع حل نمیشود. رفع این مشکلات نیاز به یک اراده جدی دارد که امید است در برنامه ششم توسعه کشور در نظر گرفته شود.
وی ادامه داد: برخی تولیدکنندگان کشور علیرغم اینکه دارای برندهای مشهور در عرصه جهانی هستند، امروز به دلیل واردات بیش از اندازه با مشکل تعطیلی مواجه میشوند؛ آنچه که میتواند مسایل اشتغال را در داخل کشور حل کند، حمایت از تولیدکننده داخلی است که این حمایت مستلزم بالا بردن فرهنگ عمومی با کمک رسانههاست تا مردم نیز ضرورت ورود برخی اقلام را بدانند.
وی تأکید کرد: مردم باید بدانند با واردات کالا به کشور چند نفر از شغل بیکار میشوند، تولید کننده نیز در این بازار رقابت نباید عقب بماند بلکه باید کیفیت کالا و خدمات پس از فروش محصول خود را بالا ببرد.
آصفری تصریح کرد: این اتفاقات باید با هم شکل بگیرد، یعنی هم دولت حمایت کند و هم تولیدکننده توانایی خود را بالا ببرند، این اقدامات در کنار فعالیت رسانهها گام مؤثری در اشتغالزایی خواهد بود.
آصفری اظهار کرد: اگر بتوانیم خوشهها و زیرمجموعههایی از صنایع مادر استان در قالب کارگاههای کوچک و متوسط در شهرکهای صنعتی ایجاد کنیم، گام بسیار مؤثری در حمایت از تولیدکننده و توسعه اشتغال خواهد بود.
وی با بیان اینکه امروز متأسفانه اکثر واحدهای صنعتی با تعطیلی مواجه هستند، افزود: رویارویی تولیدکننده با مشکلاتی همچون سودهای بانکی و از سوی دیگر مالیاتهایی که چندین برابر رشد پیدا میکند، همچنین عدم رشد کافی بازار فروش و ناهماهنگیها موجب تعطیلی تولید میشود.
وی در رابطه با اینکه آیا به حرف نماینده مجلس در خصوص عدم ورود کالا به کشور ترتیب اثر داده میشود یا نه؟ بیان کرد: متأسفانه هم دولت گذشته و هم دولت فعلی مسابقه واردات گذاشتهاند، دولت فعلی نیز به اندازه دولت قبل به واردات ادامه میدهد. بیشترین نطق و اعتراضها و پیشنهادها و تحقیق و تفحصها و مخالفتها و موافقتها در زمانهای لازم را در خصوص در مجلس داشته ام.
آصفری اضافه کرد: تعداد نمایندگانی که در مجلس پیگیر این مطالبات بودند، کم بود. اگر مجلسی داشته باشیم که مردمی باشد بسیار میتواند در رفع مشکلات مردم کارساز باشد. مجلس زمانی میتواند موفق باشد که نمایندگان مجلس درد مشترک مردم را لمس کنند.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.