مصرف مازوت در نیروگاهها ۳۸ درصد کاهش یافت معاون محیطزیست انسانی سازمان حفاظت محیطزیست از کاهش ۳۸ درصدی میزان مصرف سوخت مازوت در نیروگاههای کشور خبر داد. به گزارش ایرنا، سعید متصدی گفت: در ابتدای سال ۹۲ میزان استفاده نیروگاههای کشور از سوخت مازوت تا ۴۵ درصد بود که این امر در افزایش میزان آلایندهها […]
مصرف مازوت در نیروگاهها ۳۸ درصد کاهش یافت
معاون محیطزیست انسانی سازمان حفاظت محیطزیست از کاهش ۳۸ درصدی میزان مصرف سوخت مازوت در نیروگاههای کشور خبر داد.
به گزارش ایرنا، سعید متصدی گفت: در ابتدای سال ۹۲ میزان استفاده نیروگاههای کشور از سوخت مازوت تا ۴۵ درصد بود که این امر در افزایش میزان آلایندهها اثر مستقیمی داشت.
وی افزود: با اقدامات دولت تدبیر و امید در خصوص جایگزین کردن سوخت گاز، در سال ۹۵ فقط ۸ درصد از سوخت مصرفی نیروگاهها مازوت شد که تلاش میشود تا پایان سال جاری مصرف سوخت مازوت به صفر برسد.
وی اظهار کرد: یکی از مهمترین راههای کاهش میزان آلایندگی، استفاده از سیستمهای پایش لحظهای است که با استفاده از آن میتوان به صورت لحظهای از وضعیت آلایندگی صنایع آگاهی یافت و میزان آن را پایش نمود و دیگر نیازی به مراجعه مستقیم کارشناسان به واحدها و اندازهگیری خروجی آنها نخواهد بود.
متصدی گفت: با نصب سیستمهای پایش لحظهای و آنلاین، صنایع ملزم خواهند شد که همیشه و در تمام ساعات شبانهروز استانداردهای خروجی دودکشها و پسابهای خود را رعایت کرده و از آلایندگی بپرهیزند و در مواقع نقص فنی سیستمهای کنترلی خود نیز سریعاً با توقف فعالیت، نسبت به اصلاح و تعمیر آن اقدام کنند.
معاون محیطزیست انسانی سازمان حفاظت محیطزیست گفت: در حال حاضر واحدهای بزرگ تولید برق در کشور به سیستم پایش لحظهای مجهز شدهاند و تعداد آنها به بیش از ۲۲۰ مورد میرسد.
وی گفت: قانون هوای پاک که در مجلس شورای اسلامی در حال بررسی است بر دو نکته پایش آنلاین و پایش خوداظهاری تأکید دارد، بنابراین مابقی واحدهای صنعتی که مجهز به پایش آنلاین نیستند، باید نسبت به پایش خوداظهاری اقدام کنند بهطوری که هر ۳ ماه یکبار وضعیت آلودگی واحد صنعتی خود را به سازمان اعلام کنند.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.