لزوم حمایت بانک‌های توسعه‌ای از طرح‌های آب و برقی

مدیرعامل آبفای کشور مطرح کرد لزوم حمایت بانک‌های توسعه‌ای از طرح‌های آب و برقی مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب کشور گفت: در قالب اقتصاد مقاومتی با به کارگیری بخش خصوصی آمادگی ایجاد تحول بزرگی در زمینه سرمایه‌گذاری در صنعت آب و برق را داریم که در این راستا نیازمند حمایت صندوق توسعه ملی و بانک‌های […]

مدیرعامل آبفای کشور مطرح کرد

لزوم حمایت بانک‌های توسعه‌ای از طرح‌های آب و برقی

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب کشور گفت: در قالب اقتصاد مقاومتی با به کارگیری بخش خصوصی آمادگی ایجاد تحول بزرگی در زمینه سرمایه‌گذاری در صنعت آب و برق را داریم که در این راستا نیازمند حمایت صندوق توسعه ملی و بانک‌های توسعه‌ای و همچنین استفاده از وجوه اداره شده هستیم.

به گزارش ایلنا، حمیدرضاجانباز اظهار داشت: در دولت یازدهم علی‌رغم تمام مشکلات تأمین اعتبار و نقدینگی قول دادیم که ۳۶ تصفیه‌خانه را به بهره‌برداری برسانیم اما توانستیم سی‌وهشتمین تصفیه‌خانه را در قالب پروژه‌های اقتصاد مقاومتی به بهره‌برداری برسانیم و در آینده نزدیک نیز تصفیه‌خانه بعدی (پیشوا) به بهره‌برداری خواهد رسید، یعنی ما در این دوره توانسته‌ایم یک میلیون و ۳۶هزار متر مکعب تصفیه‌خانه اجرا کنیم.

وی افزود: هر متر مکعب تصفیه‌خانه فاضلاب از آلودگی ۴۰ برابر حجم آب جلوگیری می‌کند. یعنی ما توانسته‌ایم از آلودگی ۴۰ میلیون مترمکعب از آب‌های سطحی جلوگیری کنیم.

جانباز با اشاره به این‌که از هزار و ۱۴۷ شهر تنها در ۲۷۰ شهر طرح فاضلاب اجرا می‌شود، افزود: اگر هدف‌گذاری خوب انجام می‌شد ۴۵ درصد جمعیت کشور تحت پوشش شبکه فاضلاب قرار می‌گرفت ضمن این‌که باید گفت این شاخص در برنامه ششم باید ۲۵ درصد افزایش داشته باشد.

وی با اشاره به عملکرد آبفای کشور در تأمین منابع مالی تصریح کرد: در زمان آغاز دولت یازدهم ۴۷ قرارداد تصفیه‌خانه به ارزش هزار میلیارد تومان منعقد شده بود که در دولت یازدهم به ۹۹ قرارداد (۶۳۰۰ میلیارد تومان) رسید و در حال حاضر نیز ۲۱ قرارداد آبرسانی با رقم دوهزارمیلیارد تومان آماده انعقاد با بخش خصوصی داریم.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب کشور با بیان این‌که در قالب پروژه‌های اقتصاد مقاومتی و ایجاد اشتغال باید بانک‌ها حمایت لازم را داشته باشند، یادآور شد: صنعت آب و فاضلاب کشور در زمینه تأمین منابع مالی با فاصله نسبتاً زیادی از سایر دستگاه‌ها جلوتر است.

 

وی خاطرنشان کرد: ما آماده‌ایم که در قالب اقتصاد مقاومتی با به کارگیری بخش خصوصی تحول بزرگی در زمینه سرمایه‌گذاری در صنعت آب و برق به وجود آوریم که در این راستا نیازمند حمایت صندوق توسعه ملی و بانک‌های توسعه‌ای و همچنین استفاده از وجوه اداره شده هستیم تا بتوانیم به هدفگذاری افزایش ۲۵ درصدی جمعیت تحت پوشش فاضلاب برسیم.