خاصیت پیاز قرمز در مقابله با سرطان محققان دریافتند ترکیب موجود در پیاز قرمز به نابودی سلولهای سرطانی و مقابله با التهاب کمک میکند. به گزارش مهر، تحقیق جدید محققان دانشگاه گوئلف کانادا نشان داده است که پیاز قرمز دارای تواناییهای قابل توجه مقابله با سرطان است. مطالعه نشان داد که پیاز دارای میزان بالای […]
خاصیت پیاز قرمز در مقابله با سرطان
محققان دریافتند ترکیب موجود در پیاز قرمز به نابودی سلولهای سرطانی و مقابله با التهاب کمک میکند.
به گزارش مهر، تحقیق جدید محققان دانشگاه گوئلف کانادا نشان داده است که پیاز قرمز دارای تواناییهای قابل توجه مقابله با سرطان است. مطالعه نشان داد که پیاز دارای میزان بالای کورستین است، ترکیبی که به خاطر توانایی نابودی برخی سلولهای سرطانی از قدیم قابل توجه بوده است.
محققان مطالعه خود را بر روی پیاز موسوم به «روبی رینگ» که در اونتاریو میروید و دارای بالاترین میزان کورستین در بین سایر انواع پیازهاست، انجام دادند. همچنین محققان اذعان دارند که پیاز قرمز دارای مقادیر زیاد «آنتوسیانین» است، ترکیب دیگری که موجب افزایش خواص ضدسرطانی کورستین میشود.
عبدالمنعم مورین، سرپرست تیم تحقیق، در این باره میگوید: «ما دریافتیم پیازها در نابودی سلولهای سرطانی عالی عمل میکنند. پیاز موجب فعالسازی مسیرهایی میشود که سلولهای سرطانی را به سوی مرگ سلولی سوق میدهد.»
وی در ادامه میافزاید: «پیاز موجب ایجاد محیطی نامساعد برای سلولهای سرطانی شده و با اختلال در ارتباط بین سلولهای سرطانی مانع از رشد آنها میشود.»
در این نوع تحقیق، محققان ۵ نوع پیاز قرمز متفاوت را از لحاظ میزان کورستین مورد بررسی قراردادند. به گفته محققان، کورستین موجب خنثی شدن رادیکالهای آزاد در بدن میشود. رادیکالهای آزاد با آسیب به سلول و DNA، احتمال ابتلا به سرطان را هموار میکنند.
بهعلاوه طبق گزارش محققان، کورستین دارای خواص ضدالتهابی است. مانع از آزادشدن موادی میشود که در واکنش التهابی نظیر هیستامین نقش واسطه را ایفا میکنند.
محققان سلولهای سرطان روده را در تماس مستقیم با کورستین استخراج شده از ۵ گونه متفاوت پیاز قرمز قراردادند تا تأثیر ترکیب را بر روی سلولهای سرطانی تعیین نمایند.
محققان شاهد توانایی قوی مقابله با سرطان این ترکیب بودند و عنوان میکنند که مرحله بعدی، آزمایش ترکیب در آزمایشات انسانی است.
محققان همچنین به خواص سایر ترکیبات موجود در پیاز هم اشاره کردند. به عنوان مثال، «آلیلدیسولفیدپروپیل»، روغن یافت شده در همه انواع پیاز میتواند موجب کاهش قندخون از طریق افزایش میزان انسولین آزاد موجود در بدن شود. از اینرو محققان به افزودن پیاز بیشتر به رژیم غذایی افراد مبتلا به دیابت تأکید دارند.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.