عوامل ایجادکننده سرطان معده عضوهیأت مدیره انجمن انکولوژی سرطانشناسی ایران با اشاره به عوامل ایجادکننده سرطان معده گفت: عوامل مختلفی همچون نوع تغذیه، ژنتیک، استعمال دخانیات و مصرف مشروبات الکلی احتمال ابتلا به سرطان معده را بیشتر میکند. به گزارش مناقصهمزایده به نقل از روابط عمومی انجمن رادیوتراپی آنکولوژی ایران، سیمین همتی در ارتباط با […]
عوامل ایجادکننده سرطان معده
عضوهیأت مدیره انجمن انکولوژی سرطانشناسی ایران با اشاره به عوامل ایجادکننده سرطان معده گفت: عوامل مختلفی همچون نوع تغذیه، ژنتیک، استعمال دخانیات و مصرف مشروبات الکلی احتمال ابتلا به سرطان معده را بیشتر میکند.
به گزارش مناقصهمزایده به نقل از روابط عمومی انجمن رادیوتراپی آنکولوژی ایران، سیمین همتی در ارتباط با نشانههای سرطان معده اظهار داشت: نشانههای این سرطان غیراختصاصی است و شبیه به بیماریهای خوش خیم معده است و میتواند با آن اشتباه گرفته شود نشانههای آن تهوع و بیاشتهایی، درد شکمی، سوزش ناحیه سر دل، احساس پری سر دل، سوءهاضمه، سیری زودرس، استفراغ، وجود خون در مدفوع، لاغر شدن و… است.
وی افزود: بنابر وسعت بیماری، بروز و شدت نشانهها متفاوت است، ممکن بوده فرد با کاهش وزن و علامت آنمی یا کمخونی مواجه شود یا با لمس توده در شکم مراجعه کند، وقتی سرطان به ارگانهای دیگر دستاندازی کند، بیمار با علایم مربوط به ناحیه درگیر شده مواجه خواهد شد مثلاً در حضور متاستاز به کبد، بیمار با زردی و بزرگی شکم، در متاستاز به ریه با علایم تنفسی، در متاستاز استخوانی با درد مراجعه میکنند.
عضوهیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با اشاره به علتهای ابتلا به سرطان معده عنوان کرد: عوامل مختلفی همچون نوع تغذیه، ژنتیک مصرف غذاهای نمک سود شده، شور و ترشیجات و غذاهای حاوی مواد نگهدارنده، ترکیبات نیتریت و نیترات، مصرف کم میوه و سبزیجات چاقی و همچنین استعمال دخانیات و مصرف مشروبات الکلی احتمال ابتلا به سرطان معده را بیشتر میکند با افزایش سن شانس ابتلا به این بیماری افزایش مییابد و در آقایان نسبت به خانمها بیشتر مشاهده میشود.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.