مدیران عامل اتحادیه مرکزی تعاونیهای روستایی و کشاورزی ایران واردات محصولات با لغو قانون انتزاع از سر گرفته میشود لغو قانون تمرکز به معنای حمایت از واردات و اهرم کند کننده میل به خودکفایی است که ضربات سنگینی را به کشور وارد میکند. به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، محمدرضارییسینژاد، مدیرعامل اتحادیه مرکزی تعاونیهای روستایی و […]
مدیران عامل اتحادیه مرکزی تعاونیهای روستایی و کشاورزی ایران
واردات محصولات با لغو قانون انتزاع از سر گرفته میشود
لغو قانون تمرکز به معنای حمایت از واردات و اهرم کند کننده میل به خودکفایی است که ضربات سنگینی را به کشور وارد میکند.
به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، محمدرضارییسینژاد، مدیرعامل اتحادیه مرکزی تعاونیهای روستایی و کشاورزی ایران در نشست خبری مدیران عامل اتحادیهای سراسری و مرکزی تعاونیهای روستایی و کشاورزهای ایران با اشاره به اصلاح بخشی ساختار دولت ملزم به لغو قانون تمرکزی وظایف بخش کشاورزی اظهار داشت: سال ۹۱ این قانون از سوی مجلس شورای اسلامی به تصویب رسید و در نهایت سال ۹۳ از سوی وزارت جهاد مورد اجرا قرار گرفت.
وی افزود: پس از گذشت دو سال از اجرای قانون تمرکز تراز مثبت بخش کشاورزی از جمله مهمترین مزایا به شمار میرود که در شرایط کنونی، نباید اجازه لغو این قانون و تشکیل وزارت بازرگانی داده شود، چرا که این امر موجب به خطر افتادن منافع کشاورزان میشود.
رییسینژاد با اشاره به اینکه این قانون تأثیر به سزایی در خودکفایی محصولات کشاورزی داشته است، گفت: این اتحادیه همانند بسیاری از تشکلهای تولیدی، فرآوریکننده و تجاری کشور در خط مقدم جبهه اقتصادی در بخش روستایی و کشاورزی این مرز و بوم فعالند که حدود ۲۰ میلیون نفر از روستاییان کل کشور را تحتپوشش خود دارند، که در نهایت این روستاییان در تولید، خودکفایی، امنیت غذایی، صادرات و بهرهوری بخش کشاورزی نقش تعیین کنندهای دارند.
مدیرعامل اتحادیه مرکزی تعاونی روستایی ادامه داد: با نگاهی به کارنامه وزارت بازرگانی درمی یابیم که تمامی مجموع فعالیت آنها بر پایه واردات است که در نهایت لغو قانون انتظار، افزایش واردات و محدودیت صادرات محصولات کشاورزی را به همراه دارد.
این مقام مسؤول با بیان اینکه ما مخالف قانون لغو انتزاع هستیم، گفت: اکنون با گذشت چند سال از ابلاغ قانون تمرکز وظایف بخش کشاورزی نوعی آرامش و اعتماد نسبی در زنجیره تأمین از مزرعه تا سفره ایجاد کرده است.
وی در ادامه افزود: به جرأت باید اذعان کرد که اجرایی شدن این طرح تحت سالهای تنش و کنش میان دستاندرکاران مختلف در دستگاههای موازی کشور نوید بخش یک پارچهسازی و کاهش تصدیگریهای دولت در چرخه تولید و تجارت محصولات متنوع کشاورزی بوده که آثار و برکات قابلتوجه در افزایش بهرهوری، کاهش واردات و رشد صادرات محصولات کشاورزی به همراه داشته است.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.