بررسی ابرچالش‌های اقتصادی در صحن غیرعلنی مجلس

بررسی ابرچالش‌های اقتصادی در صحن غیرعلنی مجلس سخنگوی هیأت رییسه مجلس با اشاره به جزییات جلسه غیرعلنی مجلس گفت: ۵ ابرچالش بیکاری، محیط‌‌زیست، آب، صندوق‌های بازنشستگی و نظام‌های بانکی اقتصادی کشور در جلسه غیرعلنی مجلس مورد بررسی قرار گرفت. به گزارش خانه ملت، بهروزنعمتی در تشریح جلسه غیرعلنی روز گذشته مجلس گفت: با توجه به […]

بررسی ابرچالش‌های اقتصادی در صحن غیرعلنی مجلس

سخنگوی هیأت رییسه مجلس با اشاره به جزییات جلسه غیرعلنی مجلس گفت: ۵ ابرچالش بیکاری، محیط‌‌زیست، آب، صندوق‌های بازنشستگی و نظام‌های بانکی اقتصادی کشور در جلسه غیرعلنی مجلس مورد بررسی قرار گرفت.

به گزارش خانه ملت، بهروزنعمتی در تشریح جلسه غیرعلنی روز گذشته مجلس گفت: با توجه به این‌که در دو جلسه قبل هیأت رییسه مقرر شده بود مسعودنیلی به عنوان مشاور اقتصادی رییس‌جمهور گزارشی از وضعیت اقتصادی کشور به نمایندگان بدهد، این جلسه برگزار شد.

نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: در این جلسه آقای نیلی گزارش خوبی از وضعیت اقتصادی کشور به نمایندگان ارایه کرده و ۵ ابرچالش از ۲۰ چالشی که ما در گذشته مطرح کرده بودیم را در گزارش خود مورد بررسی قرارداد.

این نماینده مردم در مجلس دهم با اشاره به ۵ابر چالش اقتصادی مطرح شده در صحن غیرعلنی مجلس تصریح کرد: این چالش‌ها شامل بیکاری، محیط‌‌زیست، آب، صندوق‌های بازنشستگی و نظام‌های بانکی بود. نهایتاً‌ مقرر شد امکانات و منابعی که در کشور وجود دارد به سمت و سویی هدایت شود تا این معضلات برطرف شود.

نعمتی با بیان این‌که در رابطه با اشتغال حداقل ۶۰۰ تا ۷۰۰ هزار شغل باید ایجاد شود، افزود: اما با ناهماهنگی‌هایی که وجود دارد دولت نمی‌تواند کار را پیش ببرد اما در شرایط نرمال سالانه نباید اجازه دهیم که ۴۰۰هزار شغل هم از دست برود.

این نماینده مردم در مجلس دهم، ادامه داد: مباحثی هم در خصوص آب و به ویژه آب شرب مطرح شد که مشکلات جدی را در این خصوص داریم و باید بتوانیم منابع را برای حل این مسأله هدایت کنیم.

نعمتی با یادآوری موضوع صندوق‌های بازنشستگی گفت: صندوق‌های بازنشستگی از جمله فولاد هم یکی دیگر از چالش‌هایی است که مشکلاتی را برای کشور ایجاد کرده است.

وی تصریح کرد: در این جلسه رؤسای کمیسیون‌های اقتصادی و اصل ۴۴ قانون اساسی، معاونت اقتصادی مرکز پژوهش‌ها و کارشناسان اقتصادی مباحث لازم را مطرح کرده و مقرر شد از این به بعد بتوانیم ارتباطات مناسبی را بین دولت و مجلس داشته باشیم.

 

عضو هیأت رییسه مجلس شورای اسلامی در پایان یادآور شد: از این قبیل جلسات باز هم تکرار خواهد شد و البته به صورت غیرعلنی تا بتوانیم در گام‌های بعدی برای مشکلاتی که شناسایی شده برنامه‌های راهبردی کوتاه مدت و بلند مدت ارایه کنیم.