این خوراکی‌‌ها شما را مبتلا به آلزایمر می‌کنند!

این خوراکی‌‌ها شما را مبتلا به آلزایمر می‌کنند! با وجود این‌که مصرف فست فود، خوراکی‌های شیرین و پرچرب باعث ابتلای افراد به بیماری‌های مرگبار به ویژه آلزایمر می‌شود، اما مصرف برخی خوراکی‌های سالم نیز می‌تواند اثر تخریبی برای مغز داشته باشد. به گزارش جام‌نیوز، محققان رشته قلب و عروق کالیفرنیا در جدید‌ترین تحقیقات خود دریافتند […]

این خوراکی‌‌ها شما را مبتلا به آلزایمر می‌کنند!

با وجود این‌که مصرف فست فود، خوراکی‌های شیرین و پرچرب باعث ابتلای افراد به بیماری‌های مرگبار به ویژه آلزایمر می‌شود، اما مصرف برخی خوراکی‌های سالم نیز می‌تواند اثر تخریبی برای مغز داشته باشد.

به گزارش جام‌نیوز، محققان رشته قلب و عروق کالیفرنیا در جدید‌ترین تحقیقات خود دریافتند مصرف برخی میوه‌ها مانند خیار به دلیل دارا بودن پروتئین لکتین می‌تواند باعث ابتلای افراد به بیماری آلزایمر یا تشدید این عارضه شود.

کارشناسان وجود رابطه بین مصرف خیار و ابتلا به بیماری آلزایمر را به اثبات رسانده‌اند.

پروتئین لکتین ماده‌ای مفید برای محافظت از سیستم ایمنی گیاه است، اما زمانی که به همراه غذا توسط فرد استفاده می‌شود باعث آسیب به سلول‌های بدن به ویژه دستگاه گوارش و مغز می‌شود که می‌تواند آلزایمر را در پی داشته باشد.

برخی مواد غذایی حاوی لکتین عبارتند از:

خیار، بادمجان، سیب‌زمینی، گوجه‌فرنگی، سویا و غلات سبوس‌دار که با وجود فواید بی‌شمار برای سلامت بدن، می‌توانند منجر به آلزایمر شوند.

کارشناسان در عین حال دریافتند اثر لکتین بر بدن در افراد با گروه‌های خونی مختلف متفاوت است.

بر همین اساس افراد با گروه‌های خونی زیر باید از مصرف برخی خوراکی‌‌ها به میزان زیاد اجتناب کنند.

گروه خونی نوع O: گندم، روغن سویا، بادام‌زمینی، لوبیا قرمز

گروه خونی نوع A: لوبیا، گوجه‌فرنگی، بادمجان

گروه خونی نوع B: گوشت مرغ، سویا، عدس

گروه خونی نوع AB: گوشت مرغ، موز، لوبیا، باقلا

براساس پژوهش‌ها لکتین باعث اختلال در عملکرد گیرنده‌های انسولین شده و آسیب دیدن رگ‌های خونی و اختلال در عملکرد سلول‌های مغزی می‌شود.

 

از جمله دیگر موادغذایی حاوی لکتین فلفل، خیار، سویا، دانه‌های غلات، حبوبات، لوبیا و برخی جوانه‌های خوراکی را می‌توان نام برد.