الکترونیکی ‌کردن دفترچه‌های درمان، گامی مؤثر در شناسایی دو بیمه‌ای‌ها

الکترونیکی ‌کردن دفترچه‌های درمان، گامی مؤثر در شناسایی دو بیمه‌ای‌ها عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس الکترونیک کردن دفترچه‌های درمان را اقدام و گامی مؤثر در شناسایی دوبیمه‌ای‌‌‌ها و صرفه‌جویی در منابع حوزه سلامت دانست. به گزارش خانه ملت، منوچهرجمالی در رابطه با الکترونیکی کردن دفترچه‌های بیمه، گفت: قانون برنامه پنجم بر الکترونیکی کردن امور […]

الکترونیکی ‌کردن دفترچه‌های درمان، گامی مؤثر در شناسایی دو بیمه‌ای‌ها

عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس الکترونیک کردن دفترچه‌های درمان را اقدام و گامی مؤثر در شناسایی دوبیمه‌ای‌‌‌ها و صرفه‌جویی در منابع حوزه سلامت دانست.

به گزارش خانه ملت، منوچهرجمالی در رابطه با الکترونیکی کردن دفترچه‌های بیمه، گفت: قانون برنامه پنجم بر الکترونیکی کردن امور و فعالیت‌های بیمه‌ای تأکید داشته و این امر کاهش هزینه‌ها را به دنبال دارد از این رو باید به سمت الکترونیک کردن دفترچه‌ها گام برداشت؛ البته در حال حاضر دستگاه‌های ذی‌ربط نهایت اهتمام و تلاش خود را برای الکترونیک کردن دفترچه‌ها به‌کار می‌برند و به این موضوع توجهی جدی دارند.

نماینده مردم رودبار در مجلس شورای اسلامی، با بیان این‌که الکترونیک کردن دفترچه‌های درمان گامی مؤثر در رفع همپوشانی بیمه‌ای، صرفه‌جویی در منابع حوزه سلامت و مصرف کاغذ و صیانت از درختان و محیط‌زیست است، تصریح کرد: با این اقدام افرادی که به صورت همزمان از چندین دفترچه درمانی استفاده می‌کنند شناسایی و از هزینه کرد منابع اضافه جلوگیری خواهد شد.

وی ادامه داد: همچنین الکترونیک کردن دفترچه‌ها از اقدام پزشکانی که نسخ با تعداد ارقام دارویی بالا و داروهای گران قیمت و بیش از حد برای بیماران تجویز می‌کنند؛ جلوگیری می‌شو. بنابراین تجویز دارو و نوشتن نسخ علمی‌تر و صحیح‌تر و در حد نیاز بیماران صورت گرفته و همچنین خطا در خواندن نسخ کاهش می‌یابد.

نماینده مردم رودبار در مجلس شورای اسلامی، با تأکید بر این‌که زیرساخت‌های لازم برای اجرای طرح الکترونیک کردن دفترچه‌های درمان در کشور فراهم نیست بر لزوم فراهم کردن زیرساخت‌های لازم تأکید کرد و گفت: به دلیل فراهم نبودن زیرساخت‌ها، این طرح در تمامی استان‌ها اجرایی نشده است. در این رابطه نیاز است مشکلات سد راه این طرح هرچه سریع‌تر برطرف و نسبت به تحقق آن در تمامی استان‌ها اقدام کرد.

 

عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی، ادامه داد: البته اجرای این طرح در کشور زمانبر است، زیرا در حال حاضر تعدادی از روستا‌‌‌ها به شبکه اینترنت متصل نیستند و علاوه بر این ممکن است قابلیت این‌که تمامی نسخ و دفترچه‌ها را در این بخش کنترل کنیم وجود نداشته باشد؛ انتظار می‌رود با رفع چنین مشکلاتی در آینده‌ای نزدیک شاهد اجرای این طرح در کشور باشیم.