مذاکرات مالی طیب نیا در سئول یک گام تا جذب ۱۳ میلیارد یورو فاینانس از کره وزیر امور اقتصادی و دارایی برای رایزنی در زمینه توسعه روابط بانکی ایران و کرهجنوبی و ایجاد خطوط اعتباری بین دو کشور به سئول سفر کرده است. به گزارش ایرنا، پس از اجرایی شدن برجام، کمیته راهبری تأمین مالی […]
مذاکرات مالی طیب نیا در سئول
یک گام تا جذب ۱۳ میلیارد یورو فاینانس از کره
وزیر امور اقتصادی و دارایی برای رایزنی در زمینه توسعه روابط بانکی ایران و کرهجنوبی و ایجاد خطوط اعتباری بین دو کشور به سئول سفر کرده است.
به گزارش ایرنا، پس از اجرایی شدن برجام، کمیته راهبری تأمین مالی خارجی با عضویت بانک مرکزی و سازمان برنامه و بودجه در وزارت امور اقتصادی و دارایی تشکیل شد تا نسبت به تسریع و تسهیل در برقراری خطوط اعتباری و استفاده از تسهیلات مالی خارجی اقدام شود.
کرهجنوبی یکی از کشورهای هدف این کمیته در جذب خطوط اعتباری و تسهیلات مالی خارجی بوده که بر اساس رایزنیهای اولیه انجام شده، قرار است «اگزیم بانک» کرهجنوبی ۸میلیارد یورو، «کا-شور» کرهجنوبی ۵میلیارد یورو فاینانس به پروژههای ایران اختصاص دهند.
براساس گزارش وزارت امور اقتصادی و دارایی، علیطیبنیا که برای شرکت در اجلاس بانک زیربنایی آسیا به کرهجنوبی سفر کرده است، با «یوایلهو» وزیر دارایی و استراتژی کرهجنوبی دیدار کرد.
در این دیدار در زمینه ایجاد خطوط اعتباری بین بانکهای دو کشور، برقراری روابط کارگزاری و افتتاح شعب بانکهای ایرانی در کرهجنوبی گفتوگو شد.
مذاکره با بانکهای کرهجنوبی برای ایجاد خطوط اعتباری در حال نهایی شدن است اما برای حل برخی موضوعها باید توافقهایی بین وزیران اقتصادی دو کشور انجام شود.
همچنین اقدامهایی که در گذشته در زمینه برقراری روابط کارگزاری و فراهم آوردن شرایط افتتاح شعب بانکهای ایرانی در کرهجنوبی صورت گرفته، نیازمند پیگیری بیشتر بانکها برای توسعه این همکاریها است که وزیران دارایی ایران و کرهجنوبی در این زمینه قول مساعد دادند.
تسهیل تبدیل ارزهای حاصل از فروش و انتقال نفت از دیگر موضوعات مورد بحث وزیر اقتصاد کشورمان با وزیر دارایی و استراتژی کرهجنوبی در سفر به این کشور بود.
به گزارش ایرنا، مبادلات مالی و تجاری ایران و کرهجنوبی از شهریور ماه پارسال و با سفر رییسجمهوری پیشین این کشور به تهران وارد مرحله تازهای شد و دو کشور توافق کردند مبادلات تجاری خود را با ارز یورو تسویه کنند.
در جریان رایزنیهای هیأت کرهای در تهران که پس از برجام انجام شد، کرهجنوبی از آمادگی بانکهای این کشور برای اختصاص خطوط اعتباری و فاینانس برای طرحهای ایرانی خبر داد که اکنون مذاکرات اولیه برای نهایی شدن آن در دست انجام است.
بانک سرمایهگذاری زیربنایی آسیا یک مؤسسه مالی بینالمللی است که به پیشنهاد چین تأسیس شده و ایران نیز یکی از سهامداران آن است.
هدف اصلی از تأسیس این بانک، ارایه تسهیلات مالی برای کشورهای حوزه جاده ابریشم و تقویت زیرساختهای توسعه در قاره کهن است؛ ایران بهطور رسمی از آذرماه ۹۵ به عضویت این بانک درآمد و اکنون با در اختیار داشتن ۱٫۶۱ درصد سهام آن، در رتبه یازدهم قرار دارد.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.