کشتیرانی به روستاهای محروم سیستان و بلوچستان آبرسانی میکند معاون اداری و منابع انسانی کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران اعلام کرد: کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران در راستای ایفای مسؤولیتهای اجتماعی خود برخی ار روستاهای محروم در جنوب سیستان و بلوچستان را آبرسانی میکند. به گزارش مناقصهمزایده از پایگاه اطلاعرسانی جامعه دریایی (مانا)، علیرضاتقوی در برنامه کلنگزنی […]
کشتیرانی به روستاهای محروم سیستان و بلوچستان آبرسانی میکند
معاون اداری و منابع انسانی کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران اعلام کرد: کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران در راستای ایفای مسؤولیتهای اجتماعی خود برخی ار روستاهای محروم در جنوب سیستان و بلوچستان را آبرسانی میکند.
به گزارش مناقصهمزایده از پایگاه اطلاعرسانی جامعه دریایی (مانا)، علیرضاتقوی در برنامه کلنگزنی احداث شبکه آبرسانی شهرستان سرباز در جنوب سیستان و بلوچستان به همراه برخی مدیران سازمان محیطزیست افزود: شرکت کشتیرانی به مناطق محروم ساحلی و بندری توجه ویژهای دارد.
وی اظهارداشت: در راستای ایفای مسؤولیتهای اجتماعی، کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران در همایش ارگانهای دریایی سال گذشته متعهد شد برخی از روستاهای محروم جنوب سیستان و بلوچستان آبرسانی کند.
تقوی درباره جزییات این طرح گفت: این پروژه با اعتباری بالغ بر ۳ هزار میلیارد ریال (۳۰۰میلیون تومان) اجرایی میشود که یک هزار و ۵۰۰ نفر از اهالی روستای کشاری شهرستان سرباز طی مدت دو ماه آینده به شبکه آبرسانی و تصفیه آب متصل میشوند.
وی به پایلوت بودن این طرح اشاره کرد و افزود: با این اقدام کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران انتظار میرود سایر ارگانهای دریایی نیز به مناطق محروم توجه ویژه داشته باشند.
پروین فرشچی، معاون محیطزیست دریایی سازمان حفاظت محیطزیست نیز با اشاره به هماهنگی و همدلی میان ۱۸ ارگانهای دریایی کشور اظهار امیدواریکرد: در همایش آینده، سایر ارگانها نیز اقدام به خدماترسانی به مناطق محروم ساحلی کشور کنند.
وی به توجه ویژه کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران به مسؤولیتهای اجتماعی اشاره کرد و گفت: مقرر شده تمامی ناوگان دریایی این شرکت مزین به نمادی از گونههای در حال انقراض دریایی شوند.
براساس این گزارش، شهرستان سرباز دارای جمعیتی بالغ بر ۱۷۰هزار نفر در جنوب سیستان و بلوچستان است.
۹۲درصد جمعیت این شهرستان روستایی و تنها ۸ درصد در شهر زندگی میکنند.
این شهرستان با ۶۳۵روستا بعد از چابهار کمترین ضریب آبرسانی را در سیستان و بلوچستان داراست بهطوری که تنها ۳۳درصد از جمعیت این شهرستان مجهز به شبکه آبرسانی هستند و بقیه به صورت سقایی و با سهمیه تنها ۱۵لیتر در روز، توسط ناوگانی فرسوده آبرسانی میشود.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.