اسناد مناقصات فاضلاب خوزستان آماده شد استاندار خوزستان گفت: در جریان اجلاس سازمان ملل با موضوع ریزگردها، کارشناسان این سازمان و نمایندگان بسیاری از کشورها از کانونهای ریزگرد در خوزستان بازدید خواهند کرد. به گزارش ایسنا، غلامرضاشریعتی در همایش مقابله با بیابانزایی که به مناسبت روز جهانی بیابانزدایی در اهواز برگزار شد، اظهار کرد: مسأله […]
اسناد مناقصات فاضلاب خوزستان آماده شد
استاندار خوزستان گفت: در جریان اجلاس سازمان ملل با موضوع ریزگردها، کارشناسان این سازمان و نمایندگان بسیاری از کشورها از کانونهای ریزگرد در خوزستان بازدید خواهند کرد.
به گزارش ایسنا، غلامرضاشریعتی در همایش مقابله با بیابانزایی که به مناسبت روز جهانی بیابانزدایی در اهواز برگزار شد، اظهار کرد: مسأله ریزگردها که خوزستان و استانهای همجوار را تحت تأثیر قرارداده و بیشترین شدت این پدیده را در خوزستان شاهد هستیم، امروزه به مسألهای ملی و بینالمللی تبدیل و موجب ورود کشورهای منطقه و سازمان ملل به این مسأله شده است.
وی با اشاره به برگزاری اجلاس سازمان ملل با موضوع ریزگردها در تهران در تابستان امسال، تصریح کرد: در جریان این اجلاس، نمایندگان بسیاری از کشورها از کانونهای ریزگرد در خوزستان بازدید خواهند داشت. امسال دولت با وجود تمام تنگناهای خود وارد کارزار مقابله با پدیده ریزگردها شد و اقداماتی را آغاز کرد.
استاندار خوزستان با بیان اینکه در سال جاری نهالکاری کانونهای فوق بحرانی گرد و خاک خوزستان در سطح ۴۲هزار هکتار در برنامه است، عنوان کرد: در صورت نبود همکاری و مشارکت مردم محلی این مناطق و سادات و بزرگان و سازمانهای مردمنهاد مناطق یادشده، نمیتوانستیم اقداماتی را که بهمنظور مقابله با پدیده ریزگردها در این مناطق آغاز کردهایم، به سرانجام برسانیم و در این زمینه موفق باشیم.
وی بیان کرد: خوزستان با وجود داشتن اراضی حاصلخیز و آبهای روان، دارای ۱٫۲ میلیون هکتار است که از این رقم ۳۵۰هزار هکتار به عنوان کانونهای ریزگرد و ۳۵۰هزار هکتار نیز به عنوان کانونهای شنهای روان مطرح و شناخته شده است. این موارد مهم است و جز با همکاری و همراهی همه اعم از مردم، سازمانهای دولتی، سمنها و نمایندگان رفع و حل نمیشود.
استاندار خوزستان ادامه داد: همه باید در کنار هم باشیم و به منظور اصلاح وضعیت فعلی و اقدامات در حال اجرا از همدیگر انتقاد کنیم. دولت در حال دادن اعتباری حدود ۲۴هزار میلیاردی برای ۵ حوزه کلان زیرساختی در خوزستان است. بسیاری از افراد این مصوبه دولت را تبلیغاتی و انتخاباتی دانستند، اکنون که انتخابات به پایان رسیده است، اقدامات مربوط به آب شرب این مصوبه و مناقصات آن، در حال انجام و اسناد مناقصه فاضلاب این مصوبه نیز آماده شده است. برای مقابله با ریزگردها نیز اقدامات در حال اجرا است.
وی با اشاره به برگزاری جلسه طرح ۵۵۰ هزار هکتاری در هفته گذشته به دعوت سازمان برنامه و بودجه کشور، افزود: دولت برای انجام این گونه اقدامات به منظور بهبود وضعیت خوزستان پا پیش گذاشته است. دولت اکنون از سویی مصر به ادامه اجرای پروژهها در خوزستان و از سوی دیگر معتقد به انجام اقداماتی به منظور حداقلسازی عوارض زیستمحیطی در خوزستان است. وظیفه ما نهایت استفاده از این فضا و فرصت ایجادشده به نفع مردم استان است.
استاندار خوزستان اظهار کرد: باید همدیگر را در کنار هم و نه در تقابل و ضدیت با هم و نه حتی در اختلاف با هم ببینیم. در این مصوبه تأمین حقآبه تالابها به عنوان اولویت اصلی مطرح شده است.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.