شیوع بیماریهای گوارشی از به کارگیری خمیر مرغ در سوسیس و کالباس نماینده مجلس دهم گفت: آزادشدن به کارگیری خمیرمرغ در تولید سوسیس و کالباس، تبعات بسیاری را برای سلامت شهروندان به همراه دارد. به گزارش خانه ملت، اصغرسلیمی درباره آزاد شدن استفاده از خمیر مرغ با شرایط خاص، افزود: این موضوع نیاز بهکار کارشناسی […]
شیوع بیماریهای گوارشی از به کارگیری خمیر مرغ در سوسیس و کالباس
نماینده مجلس دهم گفت: آزادشدن به کارگیری خمیرمرغ در تولید سوسیس و کالباس، تبعات بسیاری را برای سلامت شهروندان به همراه دارد.
به گزارش خانه ملت، اصغرسلیمی درباره آزاد شدن استفاده از خمیر مرغ با شرایط خاص، افزود: این موضوع نیاز بهکار کارشناسی بیشتری دارد؛ زیرا استفاده از خمیر مرغ پس از کشوقوس فراوان ممنوع شد که علت آن عدم استفاده از گوش مرغ در تولید سوسیس و کالباس بود.
نماینده مردم سمیرم در مجلس شورای اسلامی، ادامه داد: واقعیت آن است که در حوزه تولید سوسیس و کالباس کارگاههای زیرزمینی زیادی وجود دارند که به دلیل عدم نظارتها، این کارگاهها همچنان فعالیت میکنند که حال با آزاد شدن استفاده خمیرمرغ، باز هم وضعیت به روال قبل باز خواهد گشت.
این نماینده مردم در مجلس دهم، تصریح کرد: به نظر میرسد در وضعیت فعلی استفاده از خمیرمرغ در تولید سوسیس و کالباس به صلاح نیست؛ زیرا ممکن است حوزه سلامت را با مشکل مواجه کند که بروز بیماریهای گوارشی بخشی از مشکلات است.
وی یادآور شد: زمانی میتوانیم استفاده از خمیر مرغ در تولید سوسیس و کالباس را آزاد کنیم که هم نظارتها کامل باشد وهم نیروی کافی برای انجام این نظارتها را در اختیار داشته باشیم، در غیراین صورت بازهم به عقب بازخواهیم گشت.
سلیمی تأکید کرد: از سویی دیگر در زمانی که استفاده از خمیرمرغ ممنوع بود برخی از کارخانههای سوسیس و کالباس اقدام به استفاده و انتقال خمیر مرغ از مراکز تولیدی غیراستاندارد به صورت پنهانی میکردند؛ لذا این موارد نشان میدهد باید سازوکار بهتری برای آزاد شدن استفاده از خمیرمرغ بهکار گرفت.
سخنگوی کمیسیون شوراها و امور داخلی کشور در مجلس شورای اسلامی، گفت: به نظر میرسد سازمان غذا و دارو و سازمان استاندارد و سازمان دامپزشکی باید تجدیدنظری نسبت به آزاد شدن استفاده از خمیرمرغ داشته باشند در غیراین صورت ممکن است سلامت افراد به خطر افتد.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.