صرفهجویی ارزی بهدنبال بومیسازی تجهیزات نیروگاهی وزارت نیرو اعلام کرد: بومیسازی ۳۹ قطعه و تجهیزات نیروگاهی در ماههای فروردین و اردیبهشت امسال، با رویکرد درون زایی و برون نگری، از سوی متخصصان داخلی در نیروگاه شهید رجایی صرفهجویی ارزی و ریالی به همراه داشت. به گزارش ایرنا به نقل از پاون، براساس سیاست تداوم رعایت […]
صرفهجویی ارزی بهدنبال بومیسازی تجهیزات نیروگاهی
وزارت نیرو اعلام کرد: بومیسازی ۳۹ قطعه و تجهیزات نیروگاهی در ماههای فروردین و اردیبهشت امسال، با رویکرد درون زایی و برون نگری، از سوی متخصصان داخلی در نیروگاه شهید رجایی صرفهجویی ارزی و ریالی به همراه داشت.
به گزارش ایرنا به نقل از پاون، براساس سیاست تداوم رعایت الگوی اقتصاد مقاومتی قطعات و تجهیزات نیروگاهی ساخته شده توسط متخصصان داخلی در دوره زمانی این گزارش، تحویل انبار مرکزی نیروگاه شهید رجایی شد.
عملیات اجرایی ساخت نیروگاه بخار شهید رجایی در سال ۱۳۶۲ آغاز شد و یکی از بزرگترین پروژههای ملی است که در دوران جمهوری اسلامی به ثمر رسید.
نیروگاه یاد شده در کیلومتر ۲۵ بزرگراه قزوین-تهران واقع شده و شامل نیروگاههای بخار و سیکل ترکیبی است و قدرت اسمی واحدهای ۱۳گانه این نیروگاه دوهزارو۴۲ مگاوات است.
فرایند ساخت قطعات و تجهیزات نیروگاهی، با نیازسنجی و اعلام آن از سوی معاونتهای تعمیرات و بهرهبرداری، در دستور کار امور بازرگانی این واحد نیروگاهی قرار گرفته که برای هریک از تجهیزات و قطعات، شناسنامهای شامل مشخصات فنی و نقشه از سوی کارشناسان و متخصصان اداره ساخت داخل نیروگاه تهیه شده و در پایان نیز با ارایه مشخصات نقشه تجهیزات، این قطعات از سوی سازندگان داخلی ساخته شد.
طراحی و ساخت این قطعات و تجهیزات با تکیه بر توانمندیهای داخل کشور و ممانعت از خرید کالاهای مشابه خارجی، معادل میلیونها ریال، صرفهجویی ارزی شده است.
نیروگاه شهید رجایی به عنوان پیشگام در حوزه ساخت داخل، با محوریت قراردادن سیاست حمایت از سازندگان داخلی، از سال ۱۳۹۴ تاکنون توانسته است تجهیزات و قطعات مهم و استراتژیک مورد نیاز خود را در داخل کشور تهیه نماید که حاصل این اقدام، علاوه بر رفع نیاز واحدها، موجب صرفهجویی ارزی و ریالی شده است.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.