تعریف و تمجید مبارک از «محسنات» دوران حکومتش!

تعریف و تمجید مبارک از «محسنات» دوران حکومتش! صفحه «من متأسفم ‌ای رییس» در فیس‌بوک که حامی حسنی مبارک است، فایل صوتی را از رییس‌جمهوری اسبق مصر منتشر کرد که مبارک در این فایل از محسنات دوران حکومتش می‌گوید. به گزارش ایسنا به نقل از رای‌الیوم، حسنی مبارک، رییس‌جمهوری اسبق مصر در این فایل صوتی […]

تعریف و تمجید مبارک از «محسنات» دوران حکومتش!

صفحه «من متأسفم ‌ای رییس» در فیس‌بوک که حامی حسنی مبارک است، فایل صوتی را از رییس‌جمهوری اسبق مصر منتشر کرد که مبارک در این فایل از محسنات دوران حکومتش می‌گوید.

به گزارش ایسنا به نقل از رای‌الیوم، حسنی مبارک، رییس‌جمهوری اسبق مصر در این فایل صوتی منتشر شده گفت که در دوره وی، اتیوپی نتوانست سد «النهضه» را بسازد. مبارک همچنین اعلام کرد که او توافق «عنتیبی» را ناکام گذاشت که این توافق مانع از برخورداری مصر و سودان از سهم‌های تاریخی‌شان از آب نیل می‌شد.

رییس‌جمهوری اسبق مصر می‌گوید که با رواندا، اوگاندا و بوروندی صحبت کرده و آنها در ابتدا این توافقنامه را امضا نکردند، اما پس از مدتی، این توافقنامه را امضا کردند و حتی سودان جنوبی نیز آن را امضا کرد.

مبارک تصریح کرد، یک هیأت مردمی مصری به اتیوپی رفت تا این کشور را از این اقدام بازدارد چراکه این گام بر سهم قاهره از آب‌های نیل تأثیر می‌گذاشت و اعضای هیأت مصری و اتیوپیایی‌‌ها در جریان جلساتشان دشنام‌هایی به وی دادند.

رییس‌جمهوری اسبق مصر با حالت استهزا گفت: من وقاحت را دیدم.

مبارک افزود: محمد البوالغار، رییس اسبق حزب مصر دموکرات از آنها پرسید که چرا به مبارک دشنام می‌دهید؟ آنها پاسخ دادند که طی مدت حکمرانی وی نتوانستیم به ساخت سد حتی بیندیشیم.

رییس‌جمهوری اسبق مصر اظهار کرد: ما در آن هنگام هواپیمای توپولوف داشتیم و من می‌توانستم با یک پرواز آن سد را نابود کنم.

وی افزوده زمانی که از قدرت کنار رفت، اتیوپی در آوریل ۲۰۱۱ ساخت سد را آغاز کرد.

وی گفت: تمامی جهان توانایی‌ ما را کم شمرده و می‌گویند که کشور ما بسیار ضعیف شده است.

مبارک گفت که اندیشیدن به حمله به سد النهضه در حال حاضر به معنای ورود به درگیری‌ با تمام آفریقا است.

مصر، اتیوپی و سودان در سال ۲۰۱۵ سندی را در خصوص سد النهضه امضا کردند که براساس آن، قاهره به صورت ضمنی با ادامه ساخت این سد توسط آدیس‌آبابا موافقت کرد. ساخت این سد باعث می‌شود که سهم مصر از آب‌های نیل که نخستین منبع برای کشاورزی در مصر است، به شدت کاهش یابد.