تحولات مثبت در حوزه ریلی با جذب سرمایه‌گذاری

عضو کمیسیون عمران مجلس اعلام کرد تحولات مثبت در حوزه ریلی با جذب سرمایه‌گذاری عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی تأکید کرد: در صورتی که بتوانیم سمت و سوی راه‌آهن را برای جذب سرمایه‌های بیش‌تر سوق دهیم، به مرور شاهد تحولات مثبت در بخش ترانزیت و بازارهای جهانی خواهیم بود. به گزارش مناقصه‌مزایده به نقل […]

عضو کمیسیون عمران مجلس اعلام کرد

تحولات مثبت در حوزه ریلی با جذب سرمایه‌گذاری

عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی تأکید کرد: در صورتی که بتوانیم سمت و سوی راه‌آهن را برای جذب سرمایه‌های بیش‌تر سوق دهیم، به مرور شاهد تحولات مثبت در بخش ترانزیت و بازارهای جهانی خواهیم بود.

به گزارش مناقصه‌مزایده به نقل از روابط‌عمومی شرکت راه‌آهن، این شرکت با تدوین استراتژی‌های جدید و برنامه‌ریزی برای اقتصادی کردن کسب و کار ریلی در ایران، دورخیز خوبی برای جذب سرمایه‌گذاران بخش خصوصی آغاز کرده است؛ اگرچه مدت زمان زیادی از شروع این تحرک جدید در راه‌آهن نمی‌گذرد، اما تقاضا برای سرمایه‌گذاری در ۳ بخش بار، مسافر و خط افزایش چشمگیری داشته است.

علیم‌یارمحمدی، نماینده مردم زاهدان در مجلس با بیان این‌که توسعه حمل‌ونقل ریلی از جمله مسایل ضروری و مهم در کشور است، بیان کرد: با توجه به کمبود منابع مالی در این عرصه در صورتی که بتوانیم سمت و سوی حمل‌ونقل ریلی را به سوی جذب سرمایه‌گذاری سوق دهیم، به مرور شاهد تحولات مثبت در بخش ترانزیت و بازارهای جهانی خواهیم بود.

وی افزود: این روز‌‌ها راه‌آهن با برنامه‌ریزی و سیاست‌گذاری‌های مدون خود یک حرکت منطقی اقتصادی را شروع کرده که می‌تواند گام‌ مؤثری به سمت جذب سرمایه‌گذاران بخش خصوصی و تأمین سرمایه‌های لازم برای توسعه صنعت ریلی باشد.

یارمحمدی با اشاره به توسعه خطوط ریلی در سراسر کشور گفت: توسعه خطوط نیازمند همکاری و تعامل و مهم‌تر از همه حمایت دولت و مجلس است زیرا توسعه خطوط درون و برون شهر‌‌ها در کوتاه مدت و بلندمدت تأثیرات مثبتی بر رشد اقتصاد ملی، حفظ محیط‌‌زیست و صرفه‌جویی در مصرف سوخت خواهد گذاشت و سهم حمل‌ونقل ریلی را در حوزه حمل مسافر افزایش خواهد داد.

 

وی با اعلام این‌که کسب درآمد بیش‌تر از طریق حمل بار بیش‌تر به نقاط مختلف و ارتباط با کشورهای منطقه تحقق می‌یابد، افزود: وسعت زیاد و همچنین تقاضا برای توسعه همکاری‌های ریلی در زمینه بار، راه‌آهن را بر آن داشته تا برنامه‌های توسعه‌ای را برای همکاری با کشورهای مختلف تدوین و در دستور کارهای خود قرار دهد تا به سهم مورد نظر در افق ۱۴۰۴ دست یابد.