انجمن جهانی فولاد: رشد تولید ایران بیش از میانگین جهانی است انجمن جهانی فولاد در تازهترین گزارش خود اعلام کرد، تولید فولاد خام ایران در ماه مه ۲۰۱۷ (۱۱ اردیبهشت تا ۱۰ خرداد ماه) نسبت به ماه قبل از آن (آوریل) ۸٫۸ درصد داشته که از میانگین رشد ۵ درصدی تولید دنیا، پیشی گرفته است. […]
انجمن جهانی فولاد: رشد تولید ایران بیش از میانگین جهانی است
انجمن جهانی فولاد در تازهترین گزارش خود اعلام کرد، تولید فولاد خام ایران در ماه مه ۲۰۱۷ (۱۱ اردیبهشت تا ۱۰ خرداد ماه) نسبت به ماه قبل از آن (آوریل) ۸٫۸ درصد داشته که از میانگین رشد ۵ درصدی تولید دنیا، پیشی گرفته است.
به گزارش ایرنا، برپایه آمار انجمن جهانی فولاد درباره عملکرد کشورهای جهان در دوره پنج ماهه ۲۰۱۷ (۱۱ دی ۹۵ تا ۱۰ خرداد ۹۶) در زمینه تولید فولاد خام، میزان تولید شمش فولاد خام ایران در ماه مه یک میلیون و ۶۲۰ هزار تن بوده است.
برپایه این بررسی، عملکرد تولید فولاد خام ایران نسبت به رشد تولید تجمعی ۲۰۱۷ که رشد ۱۳٫۱ درصدی است، اندکی کاهش نشان میدهد، اما رشد تولید فولاد خام ایران یکی از سریع ترینها در سطح دنیا ارزیابی میشود.
جمهوری اسلامی در افق ۱۴۰۴ دستیابی به ظرفیت ۵۵ میلیون تن فولاد خام را در برنامه دارد که در پایان سال گذشته ظرفیت این بخش به بیش از ۲۷ میلیون تن رسید و انتظار میرود با برنامهریزی لازم در دوره ۱۴۰۴-۱۳۹۶ به این مهم برسد.
برابر آمار انجمن جهانی فولاد، رشد تولید در ماه مه دو درصد بود، درعین حال رشد میانگین تولید جهانی در دوره ۵ ماهه ۲۰۱۷ بالغ بر ۵ درصد ثبت شده است.
همچنین رشد تولید چین به عنوان بزرگترین فولاد ساز جهان ۱٫۸ درصد در ماه مه نسبت به ماه قبل (آوریل) بوده و در عین حال میزان رشد تولید ۵ ماهه این کشور در مقایسه با ۵ ماهه نخست ۲۰۱۶ به میزان ۴٫۴ درصد گزارش شد.
واقعیت اینکه چین با تولید ۸۰۸ میلیون و ۴۰۰ هزار تن در سال ۲۰۱۶ رتبه نخست را در بین ۶۷ کشور مورد بررسی و تولیدکننده عمده فولاد، به خود اختصاص داد.
جمهوری اسلامی در سال گذشته (۱۳۹۵) با تولید نزدیک به ۱۸٫۵ میلیون تن شمش فولاد خام خود را به عنوان چهاردهمین فولادساز جهان معرفی کرد.
براساس آمارهای انجمن جهانی فولاد، ترکیه رقیب منطقهای ایران نیز در ماه گذشته میلادی (می) رشد تولید ۹٫۷ درصدی داشت و پیشبینی شده، تداوم این رشد منجر به تقویت قیمت قراضه در بازارهای جهانی خواهد شد.
میزان تولید فولاد خام در سال ۱۳۹۱ پیش از شروع بهکار دولت یازدهم رقم ۱۴میلیونو۳۶۱ هزار تن بود و در سال ۱۳۹۲ به ۱۵میلیونو۶۲۷ هزار تن رسید و برای سال ۱۳۹۵ بالغ بر ۱۸میلیونو۴۶۶ هزار تن اعلام شد.
پارسال میزان صادرات فولاد خام ایران بیش از ۵٫۵ میلیون تن شد و در مجموع ارزش صادرات معدن و صنایع معدنی به ۶٫۵ میلیارد دلار رسید که از نظر وزن و ارزش به ترتیب ۳۰ و حدود ۱۴ درصد رشد داشته است.
میزان صادرات زنجیره فولاد و محصولات پایین دستی در سال گذشته ۶ میلیونو۶۹۷ هزار و ۱۹۷ تن اعلام شد که به ارزش دو میلیارد و ۶۹۹ میلیون تن بود.
همچنین در مدت دو ماهه ۹۶ میزان تولید کنسانتره سنگآهن شرکتهای بزرگ معدنی نسبت به دوره مشابه پارسال رشد ۴۳ درصدی را نشان داد.
تولیدکنندگان بزرگ سنگآهن کشور در ماههای فروردین و اردیبهشت امسال در مجموع ۶ میلیونو۵۳ هزار و ۹۰۰ تن کنسانتره سنگآهن تولید کردند، درحالی که این رقم در مدت مشابه سال گذشته، ۴ میلیونو۲۲۵ هزار و ۵۷۹ تن بود.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.