ارتباط چربیهای اشباع نشده با بیماری کبدچرب محققان عنوان میکنند مصرف چربیهای اشباع نشده نیز خطر ابتلا به بیماری کبدچرب را به همراه دارند. به گزارش مهر، محققان دانشگاه کالیفرنیا دو گروه از موشهای تغذیه شده با رژیم غذایی حاوی چربی اشباع شده یا چربی اشباع نشده تغذیه کردند. در کمال تعجب آنها دریافتند خوردن […]
ارتباط چربیهای اشباع نشده با بیماری کبدچرب
محققان عنوان میکنند مصرف چربیهای اشباع نشده نیز خطر ابتلا به بیماری کبدچرب را به همراه دارند.
به گزارش مهر، محققان دانشگاه کالیفرنیا دو گروه از موشهای تغذیه شده با رژیم غذایی حاوی چربی اشباع شده یا چربی اشباع نشده تغذیه کردند. در کمال تعجب آنها دریافتند خوردن نشاسته و اسیدچرب مونواشباع نشده اولئات منجر به بیماری کبدچرب که از تأثیرات رژیم غذایی پرچرب غرب است، میشود.
به گفته سایر محققان، این مطالعه به خوبی اثبات میکند که ترکیب مواد مغذی (و نه تنها کل کالری مصرفی) در بروز مشکل بیماری کبدچرب مؤثر است و از یافتههای سایر گروهها که چنین رابطهای را در مورد ترکیب مضر رژیم غذایی پرچرب/پرکربوهیدرات برای کبد به اثبات رسانده بودند، حمایت میکند.
چربیهای مونواشباع نشده شامل روغنهای نظیر روغن زیتون، بادامزمینی و کانولا هست و همچنین در آووکادو و برخی مغزیجات آجیلی و دانهها هم یافت میشود.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.