تأثیر چای سبز و چای ترش در پیشگیری از دیابت بررسیهای انجامشده در یک مطالعه پژوهشی نشان میدهد که مصرف چای سبز و چای ترش میتواند در پیشگیری و بهبود دیابت نوع دو نقش داشته باشد. به گزارش سیناپرس، دیابت به ویژه دیابت نوع ۲ یکی از شایعترین اختلالات متابولیسمی است که هزینههای زیادی را […]
تأثیر چای سبز و چای ترش در پیشگیری از دیابت
بررسیهای انجامشده در یک مطالعه پژوهشی نشان میدهد که مصرف چای سبز و چای ترش میتواند در پیشگیری و بهبود دیابت نوع دو نقش داشته باشد.
به گزارش سیناپرس، دیابت به ویژه دیابت نوع ۲ یکی از شایعترین اختلالات متابولیسمی است که هزینههای زیادی را به سیستمهای درمانی نقاط مختلف دنیا تحمیل مینماید.
در تلاش برای یافتن روشهای طبیعی مقابله با این بیماری، محققین از چای سبز و چای ترش استفاده نمودهاند. در این رابطه گروهی از محققین ایرانی از دانشگاه علوم پزشکی زابل تأثیر نوشیدن چای سبز و ترش را بر روی فاکتورهای متابولیک بیماران مبتلا به دیابت نوع ۲ مورد بررسی قرار دادهاند.
محققین در تبیین نتایج تحقیق خود، اشاره کرده اند که مصرف عصاره چای سبز و ترش میتواند در پیشگیری و درمان دیابت نوع ۲ نقش مفیدی ایفا نماید. هر چند در مورد دز مؤثر این دو نوشیدنی بر بیماری دیابت، به مطالعات بیشتری نیاز است.
گفتنی است نتایج مطالعه ذکرشده فوق در قالب مقالهای علمی پژوهشی در فصلنامه «پرستاری دیابت» وابسته به دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زابل به چاپ رسیده است.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.