احداث نیروگاه خورشیدی ۱۰ مگاواتی با اعتبار ۵۰۰ میلیارد ریالی معاون برنامهریزی و تحقیقات شرکت برق منطقهای فارس از احداث اولین نیروگاه خورشیدی ۱۰ مگاواتی استان فارس با طراحی صددرصد بومی و سرمایهگذاری داخلی و اعتبار ۵۰۰ میلیارد ریال در شمال این استان خبر داد. به گزارش مناقصهمزایده به نقل از پاون، حمزه روغنیان، استفاده […]
احداث نیروگاه خورشیدی ۱۰ مگاواتی با اعتبار ۵۰۰ میلیارد ریالی
معاون برنامهریزی و تحقیقات شرکت برق منطقهای فارس از احداث اولین نیروگاه خورشیدی ۱۰ مگاواتی استان فارس با طراحی صددرصد بومی و سرمایهگذاری داخلی و اعتبار ۵۰۰ میلیارد ریال در شمال این استان خبر داد.
به گزارش مناقصهمزایده به نقل از پاون، حمزه روغنیان، استفاده از انرژیهای پاک و تجدیدپذیر نظیر انرژی خورشیدی را ضروری و پر اهمیت خواند و اظهار داشت: رویکرد صنعت برق کشور بر این اساس، استوار شده است که بمنظور عملی شدن اهداف کلان اقتصاد مقاومتی و تکیه بر ساخت داخل، از ظرفیتهای بخش خصوصی در تولیدات پراکنده بهرهمند شود. در این راستا افزایش بهرهوری، استفاده از انرژیهای پاک و غیرفسیلی، مدیریت مصرف، کاهش تلفات، خودکفایی در تجهیزات و ساخت تأسیسات در تأمین برق مطمئن و پایدار از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است که از اهداف بنیادین این صنعت زیر بنایی به شمار میرود.
وی به ظرفیت مناسب استان فارس با داشتن پتانسیل تابش خورشیدی در کشور بهعنوان یکی از مستعدترین استانهای کشور اشاره کرد و خاطرنشان ساخت: استان فارس در زمره مناسبترین ساختگاه در ساخت نیروگاههای خورشیدی قرار دارد و بنا بر همین موضوع، در جذب سرمایهگذاری بخش خصوصی و احداث نیروگاههای خورشیدی در سطح کشور پیشتاز است.
وی در ادامه تصریح کرد: شرکت برق منطقهای فارس با تمام توان خود نسبت به تحقق برنامهها و سیاستهای وزارت نیرو، با حمایت، راهبری و ایجاد انگیزه در جذب سرمایهگذار، تلاش مضاعف کرد ه است.
معاون برنامهریزی و تحقیقات شرکت برق منطقهای فارس به تشریح عملکرد و اقدامات شرکت متبوع خود در خصوص جذب سرمایه پرداخت و عنوان کرد: شرکت برق منطقهای فارس از سال ۱۳۹۴ با توجه به دستورالعملها و بخشنامههای وزارت نیرو، از طریق ۱۶ شرکت سرمایهگذار داخلی و خارجی شامل کشورهای آلمان، چین، ترکیه، چک و نیز بخش خصوصی تقاضای احداث نیروگاه خورشیدی به میزان جمعاً ۴۸۰ مگاوات کرده است و مراحل مقدماتی احداث نیروگاهها توسط سازمان انرژیهای تجدید پذیر و بهرهوری انرژی برق ایران (ساتبا) در حال پیگیری است.
روغنیان احداث اولین و بزرگترین نیروگاه خورشیدی ۱۰ مگاواتی ساخت داخل در شمال فارس را اقدامی مهم و اساسی ذکر کرد و گفت: در واقع این اولین و بزرگترین نیروگاه خورشیدی کشور است که برای اولین بار با طراحی صددرصد ایرانی و بومی و با سرمایهگذاری بخش خصوصی انجام میشود.
گزارش ارسالی حاکی از این است که شرکت «تابا» با سرمایهگذاری داخلی اقدام به طراحی خط تمام اتوماتیک تولید پنل خورشیدی بهمنظور ساخت چندین نیروگاه ۱۰ مگاواتی دیگر در مناطق آباده و اقلید کرده است که در آینده نزدیک وارد مدار خواهد شد.
معاون برنامهریزی و تحقیقات برق فارس در پایان سخنان خود به نحوه خرید انرژی تولید شده توسط نیروگاههای خورشیدی پرداخت و تصریح کرد: همانطور که در ابتدا عنوان کردم، شبکه گسترده تحتپوشش شرکت برق منطقهای فارس به لحاظ پتانسیل جذب تابش خورشید و مدت زمان تابش نور خورشید یکی از بهترین مناطق کشور جهت احداث نیرو گاههای فوقالاشاره بوده، وزارت نیرو با عقد قرارداد خرید تضمینی ۲۰ ساله، انرژی تولیدی نیروگاههای فتوولتاییک را خریدار و ریسک سرمایهگذاری را کاهش داده است.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.