معاون وزیر اقتصاد ۷ درصد تولید ناخالص ملی کشور با دریافت مالیات تأمین میشود معاون وزیر امور اقتصادی و دارایی و رییس سازمان امور مالیاتی گفت: اکنون حدود ۷ درصد تولید ناخالص ملی کشور از محل دریافت مالیات تأمین میشود که این رقم در مقایسه با کشورهای توسعهیافته و هم ردیف اقتصادی عدد کوچکی است. […]
معاون وزیر اقتصاد
۷ درصد تولید ناخالص ملی کشور با دریافت مالیات تأمین میشود
معاون وزیر امور اقتصادی و دارایی و رییس سازمان امور مالیاتی گفت: اکنون حدود ۷ درصد تولید ناخالص ملی کشور از محل دریافت مالیات تأمین میشود که این رقم در مقایسه با کشورهای توسعهیافته و هم ردیف اقتصادی عدد کوچکی است.
به گزارش ایرنا، سیدکامل تقوینژاد افزود: پارسال ۳۰۰ هزار مودی جدید شناسایی و ۳۳ هزار میلیارد ریال برگ تشخیص برای مؤدیان شناسایی شده از سامانههای اطلاعاتی، صادر شد.
وی یادآور شد: در افق برنامه ششم توسعه بنا شده است که ۱۱ درصد از تولید ناخالص ملی کشور از محل مالیات تأمین شود.
تقوینژاد اظهارکرد: بنا نیست برای افزایش این میزان مالیات فشاری برای مؤدیان فعلی ایجاد شود، در مقابل این مبلغ از محل شناسایی مؤدیان و تشکیل پروندههای مالیاتی جدید تأمین میشود.
معاون وزیر امور اقتصادی و دارایی و رییس سازمان امور مالیاتی گفت: ۴ درصد درآمدهای مالیاتی کشور از طریق مشاغل به دست میآید که اگر مشاغل، املاک و مستغلات را با هم جمع کنیم، حدود ۷ درصد از درآمدهای مالیاتی تأمین میشود.
وی خاطرنشانکرد: تصمیم گرفته شد مالیات سال ۹۴ افرادی که ازطریق بند «ج» مالیاتهای مستقیم شناخته میشوند، درست مشابه سال ۹۳ محاسبه و دریافت شود.
تقوینژاد ادامه داد: باید به مردم اعتماد کرد، سال گذشته مردم در پاسخ به این اعتماد، ۱۰ درصد اظهارنامه و ۱۰ درصد مالیات بیشتری پرداخت کردند.
معاون وزیر امور اقتصادی و دارایی و رییس سازمان امور مالیاتی گفت: جواب مردم به اعتماد مسؤولان همراهی و همکاری است و این موضوع در حوزه امور مالیاتی کشور امتحان شد.
وی با بیان اینکه کل مؤدیان کشور به یک میلیون و ۷۰۰ هزار مورد میرسید، اضافهکرد: کل مالیات پرداختی آنان در حدود ۸ هزار میلیارد ریال بود.
تقوینژاد ابراز کرد: ما تمام همت خود را بهکار بستیم و بر تکمیل سامانههای اطلاعاتی و اطلاعاتی که از سایر مراجع قانونگذار در اختیار داشت، تمرکز کردیم و برهمین اساس ۳۰۰ هزار مؤدی جدید در سال ۹۵ شناسایی شد.
معاون وزیر امور اقتصادی و دارایی و رییس سازمان امور مالیاتی کشور گفت: سال گذشته از ۷۷ نفر که هیچگونه سابقه پرداخت مالیاتی نداشتند ۹ هزار و ۱۹۰ میلیارد ریال مالیات دریافت کردیم.
وی افزود: به جای فشار بر مشاغل و برهم زدن تعامل با اصناف، این مالیات با شناسایی ۷۷ مؤدی جدید تأمین و دریافت شد.
تقوینژاد یادآورشد: ۳۳ هزار میلیارد ریال برگ تشخیص از طریق سامانههایی که به ما کمک کردند صادر کردیم، در چنین شرایطی چرا باید مؤدیان خوش حساب را تحت فشار قرار دهیم؟
معاون وزیر امور اقتصادی و دارایی و رییس سازمان امور مالیاتی کشور گفت: سیاست کلی سازمان، عدم فشار به مؤدیان خوش حساب و شناسایی مؤدیانی است که تاکنون مالیات پرداخت نکردهاند.
وی اظهارکرد: کسانی که در لیست مؤدیان قرار دارند، همکار ما هستند و بنا نیست با اضافه شدن ۳ درصد به میزان سهم مالیات در تولید ناخالص ملی به این افراد فشاری وارد شود.
تقوینژاد خاطرنشانکرد: قانون مالیات بر ارزش افزوده در حال بازنگری است و ماده ۱۶ قانون مالیاتهای واحدهای اقتصادی در خصوص جابهجایی مطالبه شرکت دولتی با میزان مالیات باقی مانده اصلاح میشود.
معاون وزیر امور اقتصادی و دارایی و رییس سازمان امور مالیاتی کشور گفت: در خصوص بحث طلا، قانون حکمی دارد و باید اجرا شود، در ارتباط با این که حال مردم رعایت شود، جای سخن دارد اما باید حق قانونگذار هم رعایت شود.
وی ادامه داد: در ارتباط با مالیات شریک مال مردم هستیم و باید خوداظهاری مبنای فعالیت سازمان باید باشد تا رفتار صادقانه میان مردم رواج یابد.
تقوینژاد اضافه کرد: سال گذشته ۱۳ هزار میلیارد ریال استرداد مالیاتی داشتیم و باید به مردم اعتماد کنیم تا چنین مسألهای مطرح نشود.
معاون وزیر امور اقتصادی و دارایی و رییس سازمان امور مالیاتی کشور گفت: تا زمانی که مالیات واقعی محقق نشده است، مأمور حق صدور برگ تشخیص ندارد.
وی از کوتاه شدن فرایندهای رسیدگی به پروندههای مالیاتی خبر داد و هیأتهای حل اختلاف و فعالیت آنها را جدی و قابل اعتنا اعلام کرد.
تقوینژاد تأکیدکرد: حق رأی سازمان مالیاتی در هیأتهای حل اختلاف یک سوم تعیین شده در قانون است و به اندازه بخش خصوصی و دستگاه قضایی حق دخالت در رأی نهایی را دارد.
معاون وزیر امور اقتصادی و دارایی و رییس سازمان امور مالیاتی کشور گفت: روزی باید برسد که به جای تولید اظهارنامه به دست اشخاص، مأموران مالیاتی اظهارنامه تولید کنند چرا که ما به دنبال این هستیم که علیالرأس را حذف کنیم.
وی بر لزوم اصلاح رفتار سازمانی، مؤدیان و فعالان اقتصادی تأکید کرد و افزود: مأموران حق توهین به مردم را ندارند و باید متوجه باشند که حقوق ما از مردم است و به دست آنان تأمین میشود.
تقوینژاد تفویض اختیار به مدیران استانی را به معنای تفویض تمامی اختیارات در تصمیمگیری برای بخشودگی جرایم یا تقسیط آنها خواند و تصریح کرد: دولت بدون مردم ماهیتی ندارد و باید مشکل مردم در این زمینه مرتفع شود.
معاون وزیر امور اقتصادی و دارایی و رییس سازمان امور مالیاتی کشور بر لزوم تأکید بر اجرای ماده ۳۲ قانون معافیتهای مالیاتی در حمایت از تولید اشاره کرد و گفت: باید قانون معافیت مالیاتی ۵ ساله واحدهای تولیدی در مناطق کمتر توسعه یافته، ۱۰ ساله در مناطق محروم و ۷ ساله در شهرکهای صنعتی اجرا شود.
وی با بیان اینکه کمک به تولید در سرلوحه برنامههای امسال سازمان مالیاتی قرار دارد، یادآورشد: برای رسیدگی به مشکلات واحدهای تولیدی کمیتهای با حضور مدیران کل ستادی در حوزه مالیات تشکیل شود.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.