۱۰ ماده غذایی که باید پس از ۴۰ سالگی مصرف کنید مطالعه انجام شده توسط مؤسسه ملی سرطان آمریکا کارتنوئیدهایی مانند بتاکاروتن را با نرخهای پایینتر ابتلا به بسیاری از سرطانها و بهطور ویژه سرطان پستان پیوند داده است. در شرایطی که سرطان و بیماری قلبی تا چند سال پیش ممکن بود برای شما نگرانی […]
۱۰ ماده غذایی که باید پس از ۴۰ سالگی مصرف کنید
مطالعه انجام شده توسط مؤسسه ملی سرطان آمریکا کارتنوئیدهایی مانند بتاکاروتن را با نرخهای پایینتر ابتلا به بسیاری از سرطانها و بهطور ویژه سرطان پستان پیوند داده است.
در شرایطی که سرطان و بیماری قلبی تا چند سال پیش ممکن بود برای شما نگرانی بزرگی محسوب نشوند، اما با عبور از مرز ۴۰ سالگی خطر ابتلا به این بیماریها نیز افزایش مییابد.
به گزارش عصر ایران به نقل از «پریونشن»، خطر دیابت و سکته مغزی نیز با عبور از مرز ۵۰ سالگی و ۶۰ سالگی افزایش مییابند.
از سوی دیگر، بیماریهای خودایمنی مانند آرتریت روماتوئید، لوپوس، بیماری کرون، بیماری سلیاک و اماس، اگرچه همواره کشنده نیستند، اما میتوانند مردم، به ویژه زنان، را از میانه عمر تحت تأثیر قرار دهند.
آهنگ کندتر سوخت و ساز و تغییرات هورمونی عوامل کلیدی برای بسیاری از این خطرات سلامت محسوب میشوند. اگر پس از عبور از ۴۰ سالگی همچنان رژیمغذایی که در دهه دوم یا سوم زندگی برای شما کارآمد بوده است را دنبال کنید، احتمالاً با مشکل مواجه خواهید شد. کارشناسان افزودن مقدار زیادی از موادغذایی که در ادامه به آنها اشاره میشود به رژیم غذایی را عاملی در کمک به پیشگیری از مشکلات سلامت میدانند که احتمال مواجهه با آنها پس از ۴۰ سالگی افزایش مییابد.
تمشک
کمبود فیبر با افت سلامت روده و مشکلات مرتبط با گوارش نادرست، با انواع بیماریهای خودایمنی مرتبط با التهاب که زنان را از اواسط عمر خود تحت تأثیر قرار میدهند، پیوند خورده است. میزان مصرف توصیه شده روزانه فیبر ۲۰ تا ۳۰ گرم است. در میان میوهها، تمشک از نظر محتوای فیبر یک گزینه عالی محسوب میشود. یک فنجان تمشک حاوی ۸ گرم فیبر است.
عدس
حبوبات سرشار از فیبر هستند. در این میان، هنگامی که موضوع میزان محتوای فیبر مطرح میشود، عدس و لپه از بهترین گزینهها محسوب میشوند.
کنسرو کدو تنبل
مطالعه انجام شده توسط مؤسسه ملی سرطان آمریکا کارتنوئیدهایی مانند بتاکاروتن را با نرخهای پایینتر ابتلا به بسیاری از سرطانها و بهطور ویژه سرطان پستان پیوند داده است. بر همین اساس، مواد غذایی سرشار از این آنتیاکسیدانهای قدرتمند باید به رژیم غذایی شما افزوده شوند. هرگونه سبزی قرمز، زرد، بنفش یا نارنجی و همچنین سبزیجات سبز برگ تیره منبع خوبی برای کاروتنوئیدها محسوب میشوند. اما هویجهای نارنجی و کنسرو کدو تنبل را باید فوق ستارههای بتاکاروتن در نظر گرفت.
گوجهفرنگی پخته
در کنار بتاکاروتن، یک آنتیاکسیدان قدرتمند دیگر به نام لیکوپن نیز مبارزی قوی در برابر سرطان به نظر میرسد. میوهها و سبزیجات قرمز رنگ – گوجهفرنگی، هندوانه، پاپایا، فلفل دلمهای قرمز – منابع خوبی برای لیکوپن هستند. گوجه فرنگی پخته میتواند کمک بیشتری به بدن در جذب هر چه بیشتر این آنتیاکسیدان مفید کند.
غلات جوانهزده
نمونههای جوانهزده غلات که حاوی سبوس، جوانه و اندوسپرم هستند، یکی از معدود منابع غذایی برای توکوترینولها، نوعی از ویتامین E که ممکن است خطر ابتلا به بیماریهای مغزی مرتبط با افزایش سن مانند آلزایمر را کاهش دهد، محسوب میشوند.
گردو
مصرف اسیدهای چرب خوب میتواند خطر ابتلا به بیماری دیابت را با افزایش سن در انسان کاهش دهد. اسیدهای چرب غیراشباع چند پیوندی که در گردو یافت میشوند، ممکن است به محافظت از شما در برابر این بیماری کمک کنند. مغزهای خوراکی و دانههای دیگر نیز منابع خوبی برای این اسیدهای چرب سالم هستند.
روغن زیتون
روغنهای گیاهی یک منبع خوب دیگر برای اسیدهای چرب غیراشباع چند پیوندی هستند. در شرایطی که روغن سویا و روغن آفتابگردان منابع خوبی برای این اسیدهای چرب هستند، اما روغن زیتون بهترین گزینه در این زمینه است.
آووکادو
مصرف چربیهای سالم یکی از بهترین روشها برای کنترل اشتها است و آووکادو منبع خوبی برای این درشت مغذی سرکوبکننده گرسنگی محسوب میشود.
ماهی سالمون
ماهیهای چرب مانند سالمون بیشترین فایده را برای سلامت قلب ارایه میکنند. از دیگر ماهیهای چرب میتوان به ساردین، ماهی خالمخالی، شاهماهی و قزلآلای دریاچهای اشاره کرد.
کلم کیل
کلم کیل سرشار از اسید آلفا لیپوئیک (ALA) است. این آنتیاکسیدان به بدن در تبدیل گلوکز به انرژی و زیر کنترل نگه داشتن سطوح قند خون کمک میکند. پژوهشهای صورت گرفته ALA را با نرخهای پایینتر ابتلا به دیابت، سکته مغزی، آب سیاه (گلوکوم) و بیماریهای دیگر پیوند دادهاند.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.