کاهش ۱۵ درصدی صادرات نفت ایران به هند به گفته منابع آگاه از برنامه بارگیری نفتکش ایران، صادرات نفت این کشور به دلیل صادرات کمتر به اروپا، در ژوئیه ۷ درصد نسبت به ماه میلادی گذشته کاهش خواهد یافت. به گزارش ایسنا، ایران برای جبران سهم بازاری که در دوران تحریمهای غربی به رقیبان منطقهای […]
کاهش ۱۵ درصدی صادرات نفت ایران به هند
به گفته منابع آگاه از برنامه بارگیری نفتکش ایران، صادرات نفت این کشور به دلیل صادرات کمتر به اروپا، در ژوئیه ۷ درصد نسبت به ماه میلادی گذشته کاهش خواهد یافت.
به گزارش ایسنا، ایران برای جبران سهم بازاری که در دوران تحریمهای غربی به رقیبان منطقهای مانند عربستانسعودی واگذار کرده بود، تولید نفت را افزایش داده است. صادرات ایران در سال گذشته کاهش مشابهی در ژوئیه داشت اما از ماه اوت به بعد بهبود چشمگیری پیدا کرد.
بیژن زنگنه، وزیر نفت ایران، ماه گذشته اظهار کرده بود مجموع تولید نفت کشور اندکی بیش از ۳٫۹ میلیون بشکه در روز است و انتظار میرود تا مارس سال ۲۰۱۸ به ۴ میلیون بشکه در روز افزایش پیدا کند.
براساس گزارش رویترز به نقل از یک منبع آگاه، بارگیری نفت خام از بنادر ایرانی بدون در نظر گرفتن میعانات میدانهای گازی، در ژوئیه به ۱.۹۳ میلیون بشکه در روز خواهد رسید و دو میلیون بشکه از میزان مذکور در نفتکشها ذخیره خواهد شد.
آمار بارگیری برای میعانات برای ماههای ژوئن و ژوئیه هنوز موجود نیست.
طبق این گزارش، مجموع صادرات نفت ایران در ژوئیه ۱٫۸۶ میلیون بشکه در روز خواهد بود که دو درصد نسبت به مدت مشابه سال گذشته افزایش خواهد داشت. از این میزان ۱٫۲۸ میلیون بشکه در روز به مقصد آسیا و ۵۸۰ هزار بشکه در روز به مقصد اروپا خواهد بود. در حالی که ماه گذشته ۱٫۳۰ میلیون بشکه در روز به آسیا و ۷۰۰ هزار بشکه در روز به اروپا صادر شد.
چین که بزرگترین خریدار نفت ایران است، در ژوئیه ۶۵۸ هزار بشکه در روز بارگیری خواهد کرد که بالاترین میزان از سپتامبر گذشته و ۳ درصد بالاتر از ژوئن خواهد بود.
هند دومین خریدار بزرگ نفت ایران باقی مانده و قرار است در ماه میلادی جاری ۳۹۵ هزار بشکه در روز بارگیری کند که نسبت به ژوئن ۱۵ درصد کاهش خواهد داشت.
دهلینو به تلافی عدم اعطای امتیاز توسعه یک میدان گازی به شرکتهای هندی از سوی تهران، واردات نفت از ایران را محدود کرده است. واردات نفت ایران از سوی هند در ماه مه به پایینترین سطح از ژوئن سال ۲۰۱۶ رسید.
ژاپن قرار است ۱۳۴هزار بشکه در روز در ژوئیه نفت از ایران خریداری کند که ۳۴ درصد نسبت به ژوئن افزایش خواهد داشت و بالاترین میزان از ژانویه خواهد بود. بارگیری نفت ایران برای کرهجنوبی ماه جاری به ۹۷هزار بشکه در روز میرسد که بالاترین میزان در ۴ ماه گذشته خواهد بود و نسبت به ۹۰هزار بشکه در روز در ژوئن افزایش خواهد داشت.
در اروپا، ترکیه که بزرگترین خریدار نفت ایران است، ماه میلادی جاری ۱۹۴هزار بشکه در روز نفت خریداری خواهد کرد که ۲۷ درصد نسبت به ژوئن کاهش نشان میدهد.
ایتالیا حدود ۱۰۰هزار بشکه در روز از ایران نفت خواهد خرید که کمتر از ۱۳۳هزار بشکه در روز در ژوئن است. یونان و اسپانیا هر یک حدود ۶۵۰۰۰ بشکه در روز نفت خواهند خرید که تغییر چندانی نسبت به ژوئن نخواهند داشت.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.