سازمان امور مالیاتی از مزایده برخی اموال و دارایی‌های شرکت کنتور‌سازی دست کشید

تلاش و رایزنی متولیان بازار سرمایه باعث شد سازمان امور مالیاتی از مزایده برخی اموال و دارایی‌های شرکت کنتور‌سازی دست کشید مدیر روابط عمومی و بین‌الملل بورس تهران درباره تجمع سهامداران در تالار حافظ توضیح داد و گفت: این رویداد ارتباطی به وضعیت کلی بازار نداشته و صرفاً مربوط به سهامداران کنتورسازی ایران بود. به […]

تلاش و رایزنی متولیان بازار سرمایه باعث شد

سازمان امور مالیاتی از مزایده برخی اموال و دارایی‌های شرکت کنتور‌سازی دست کشید

مدیر روابط عمومی و بین‌الملل بورس تهران درباره تجمع سهامداران در تالار حافظ توضیح داد و گفت: این رویداد ارتباطی به وضعیت کلی بازار نداشته و صرفاً مربوط به سهامداران کنتورسازی ایران بود.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ حمید روح‌بخش درباره تجمع برخی سهامداران در تالار معاملات حافظ، اظهار‌کرد: بر خلاف آن‌چه برخی رسانه‌ها اعلام کردند، این رویداد ارتباطی به وضعیت کلی بازار نداشت و صرفاً مربوط به سهامداران کنتورسازی ایران بود.

وی ادامه ‌داد: این گروه از سهامداران که حدود ۷۰ تا ۸۰ نفر بودند، با حضور در تالار حافظ و نصب نوشته‌هایی خواهان تعیین تکلیف پرونده کنتور‌سازی بودند که از سال گذشته به دلیل تخلف مدیران آن، با مشکلاتی مواجه شده است.

این مقام مسؤول افزود‌: در این رویداد برخی از معترضین با ایجاد بی‌نظمی، وارد تالار طبقه همکف معاملات شدند.

براساس این گزارش، سهامداران کنتورسازی که پیش از این نیز در دهمین نمایشگاه بورس، بانک و بیمه در غرفه سازمان بورس و همچنین مقابل ساختمان سازمان بورس دست به تجمع زده بودند، روز شنبه علاوه بر نصب بنرهایی با محتوای ابطال معاملات گذشته این شرکت‌، شعارهایی سر داده و خواهان رسیدگی به وضعیت این شرکت شدند.

معاون بازار شرکت بورس هم گفت‌: اعتراض برخی معامله‌گران در تالار حافظ ارتباطی با کل معاملات بازار سهام ندارد.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی بازار سرمایه (سنا)؛ علی صحرایی افزود‌: تعدادی معامله‌گران مدعی سهامداری در «آکنتور» به طولانی شدن توقف نماد این معاملاتی و حبس دارایی‌های خود در تالار معاملات اعتراض کردند.

وی با بیان این‌که این اعتراض‌‌ها هیچ ارتباطی با کلیت معاملات بازار سهام نداشته، افزود: این اعتراض‌‌ها ناشی از عدم تحقق پیش‌بینی‌های ناشر کنتور‌سازی برای دستیابی به برخی دارایی‌ها است که متأسفانه در سال مالی جدید محقق نشده و به تبع آن با توقف نماد معاملاتی و حبس سرمایه سهامداران مواجه شده است.

صحرایی اظهار‌کرد: پرونده ناشر کنتورسازی به امور انتظامی و حقوقی سازمان بورس ارجاع و در نهایت به دادگاه ارسال شده و هم اکنون در حال رسیدگی است.

صحرایی تسریع در پیگیری پرونده کنتورسازی در قوه قضاییه را خواست متولیان بورس و عموم سهامداران این شرکت بیان کرد و افزود: در صورت تسریع در صدور احکام قضایی سهامداران می‌توانند ادعای خسارت کرده و جبران آن‌را از محکومان طلب کنند.

از این‌رو انتشار برخی خبر‌ها مبنی بر اعتراض سهامداران به وضعیت کلیت معاملات بازار سهام صحیح نبوده و نگاهی به نماگر‌ها و نوسان قیمت سهام شرکت‌ها نیز نشان می‌دهد به دنبال بهبود وضعیت بازارهای جهانی و رشد قیمت کانه‌های فلزی و معدنی‌ها، بورس تهران نیز تحت تأثیر این وضعیت روز با اقبال معامله‌گران روبرو بوده است.

صحرایی درباره آخرین وضعیت پرونده ناشر کنتور‌سازی در قوه قضاییه و زمان صدور احکام گفت: بازپرس پرونده و سیستم قضایی هر زمان که پس از تحقیقات کامل زمان مناسب جهت صدور رای را اعلام کنند بدون شک اقدام به صدور رای عادلانه برای افرادی که ناقض قوانین بوده‌اند خواهد کرد و در هر صورت تسریع در صدور این احکام خواست سهامداران و متولیان بازار سرمایه است.

 

وی درباره دست کشیدن سازمان امور مالیاتی از به مزایده گذاشتن برخی اموال و دارایی‌های شرکت کنتور‌سازی ایران آن‌را ناشی از تلاش و رایزنی متولیان بازار سرمایه دانست و گفت: تلاش شده تا سازمان مالیاتی نیز در تحقق طلب خود جزو دیون مقدم نباشند و مالیات هم پس از رد دیون سهامداران مطالبات خود را درخواست کند.